Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość search

Juz nie mam sily zyc z mezem-erotomanem!!

Polecane posty

Gość ale 4 razy
ja to myslalam, ze on 4 razy chce sie kochac na dzien.Tak jak piszesz, to twoj maz nie jest absolutnie erotomanem.Normalny chlop z powerem.

Gość albo yhy
opowidz lepiej nudzirzu jaka traume przezyles jak ci lala pekla i ktos podarowal ci inna,och nawet szkoda mi ciebie

Gość search
a to nie o to chodzi by mu sie odechcialo? ZS-nie,bo wtedy za jakis czas zaloze rzewny topik pt.Moj maz mnie nie bzyka,buuu i bedziesz mi znow musial udzielac rad;) Co z tymi papugami?Nie wiem.

Gość search
albo yhy-czemu tak nie lubisz ZS?

Gość jameska
toż przecież od czegoś ma tego pisiora ? niech go używa wyłącznie z korzyścią dla ciebie

Gość jameska
nie lubi bo zs jest bystrzejszy

Gość jameska
dawaj dalej :D

ZS-nie,bo wtedy za jakis czas zaloze rzewny topik pt.Moj maz mnie nie bzyka,buuu spoko, znajdziesz kochanka i bedziesz mi znow musial udzielac rad nie bede musial, bede chcial :-) Co z tymi papugami?Nie wiem. no jak to co? maja skrzydla, dzioby i czesto sa kolorowe

Gość search
jameska-nie mam gdzie zostawic dziecka,wiec upojny weekend to nie u nas;) [zgłoś do usunięcia] ale 4 razy ja to myslalam, ze on 4 razy chce sie kochac na dzien.Tak jak piszesz, to twoj maz nie jest absolutnie erotomanem.Normalny chlop z powerem. ja tez moglam jak nie mialam dziecka,moj maz chcialby 8 razy dziennie i ciagle o tym mowi,a ja kurde,frajerka,nie mam sily;)

Gość albo yhy
alez skad te wnisoki ?,on daje rady na podstwie wlasnych doswiadczen jak mniemam,gdyz zawsze sie burzyl jak mu zarzucali ,ze zycia nie zna wiec ja tylko pytam co i jak przezyl nudziarz a ze sie uwaza,za lepszego od kazdego ru to inasz inszosc wystraczy go poczytac ,taka zdarta pyta

Gość search
a czemu sa niebezpieczne dla dzieci-Odpowiedz,a jeszcze dzis ptaszysko bedzie spalo na balkonie(Choc mily jest i go lubie;) ) jameska toż przecież od czegoś ma tego pisiora ? niech go używa wyłącznie z korzyścią dla ciebie o,z korzyscia to ja bym chciala, a nie,ze pisiora widze i pada na mnie blady strach:D

Gość jameska
jak to nie masz gdzie a od czego masz męża ? on zajmuje się dzieckiem do 21,a ty na nim wywijasz do piątej

Gość jameska
ale że co płacić mu każesz:D

Gość search
sciagnij mu kempe i sobecka, powiedz, ze masz ochote poobserwowac go w takim ekskluzywnym trojkacie ZS-sobecka wygooglowalam,kempa u mnie jest co innego na niem, google,ale wyobrazam sobie:D Ale..jak on powie ok,bylebys tylko z kaczorem i tuskiem przede mna wystapila?No,znajac mojego meza ryzyko jest;)

no fakt, ryzyko jest bo do kaczora w zestawie jest pewien wyposzczony kocur, ale zawsze moze byc korzysc, wpierniczy papuga i jeden problem z glowy :-)

Gość jameska
może pozwoli wybrać jednego :D

Gość search
yhy-alez skad te wnisoki ?,on daje rady na podstwie wlasnych doswiadczen jak mniemam,gdyz zawsze sie burzyl jak mu zarzucali ,ze zycia nie zna wiec ja tylko pytam co i jak przezyl nudziarz a ze sie uwaza,za lepszego od kazdego ru to inasz inszosc wystraczy go poczytac ,taka zdarta pyta No ja akurat lubie takich pewnych siebie,ironicznych ludzi:) ZS-google dziala,ale widzisz.nie glosuje,nie znam polityki,musze wygooglowac:D

Gość search
jameska-ale ktorego?Wybor nielatwy;) ZS-noooo,kocur zje papuge i nici z obnizenia potencji mojego meza;)

Gość Killerus
Masz babo placek:( zamiast narzekać ciesz się że męża pociągasz i że ma jeszcze ochotę. Za chwilę jak mu nie dasz to będziesz płakać że cię zdradza. Zastanów się co lepsze. Ja kocham się z żoną ze 2razy dziennie i ona jakoś nie narzeka:-P

Gość search
ZS-ale co z papugiem?No mam nimfe jak wygoogluje nimfe,to ona sie tak milo usmiecha ze zdjecia;)Nic nic o zagrozeniach wobec dzieci nie jest napisane..(ale moze to znowu niemiecka propaganda;) )

Gość albo yhy
iroicznych a ironicznych ! to roznica on jest chamski tu teraz pokazjuje swoja druga natura i jak to niby szcersoc obludniku? mowie poczytaj a potem glos swoje prawdy

Gość jameska
o tak kilerus powiedz coś jeszcze:D:D nie wiem search wybierz palikota

Gość search
killerus-Masz babo placek zamiast narzekać ciesz się że męża pociągasz i że ma jeszcze ochotę. Za chwilę jak mu nie dasz to będziesz płakać że cię zdradza. Zastanów się co lepsze. Ja kocham się z żoną ze 2razy dziennie i ona jakoś nie narzeka Killerus,moze i nie narzeka albo ty myslisz,ze nie narzeka.Macie dzieci?Bo my jak nie mielismy to i kilka razy dziennie byl seks.takze wiesz... Jak zdradzi musi odejsc;)Nie wiem czy bede plakac.