Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedno małe szczęście...

wiecie co?

Polecane posty

musze sie wygadac,bo jest mi strasznie smutno...mowi sie ze "pieknej misk sie nikt nie naje",ale obserwujac chlopakow to syca sie jakos ta przekleta uroda:(moja siostra (lat 18)ma juz od roku chlopaka,mlodsza(lat 14)tez ma od tygodnia,a ja mam niedlugo 20 lat i nigdy nikogo nie mialam...a bardzo bym chciala,tylko ze zaden chlopak na mnie nie spojrzy nawet:(to jak to jest z ta uroda,co faceci?sa jeszcze tacy,ktorzy nie oczekuja od dziewczyny wygladu modelki?prosze odpowiedzcie...

Gość brunett____
ja przedewszystkim lubie naturalne dziewczyny a z Toba pewnie nie jest tak zle:)

Gość brunett____
jedno male o to wlasnie chodzi:)

Gość ząwsze szczery
żadna, wolałabym dalej byc prawikiem:O

Gość odchudź się, wypiękniejesz
od razu, będziesz się lepiej czuc, będziesz zdrowsza, od razu znajdziesz sobie chłopa a twoje siostry też mają problem z wagą ? czy wszyscy w domu jedzą to samo ?

Gość odchudź się, wypiękniejesz
faceci patrzą na urodę, ty też patrzysz, napewno odpychaja cie braki w urodzie, np. krzywe zęby lub ich brak, długie tłuste włosy u faceta, tusza, pryszcze, nie jest tak ?

Gość fuuiwW
uroda przyciąga tylko na początku. bo co z tego że laska będzie ładna, skoro po jakimś czasie wyjdzie nan przykład brak wspólnych tematów do rozmowy, czy odmienny światopogląd ? sama uroda naprawdę nie wystarczy żeby utrzymac związek. poza tym sama "ładność" nie poparta intelektem, bardzo szybko się opatrzy i przestanie być atrakcyjna.

własnie najgorsze jest to ze moje siostry to typowe laski.odchudzac sie probowalam i to naprawwde rozpaczliwie tak ze raz o malo co nie zabilabym sie dieta.to jest genetyczne-matka cotki itd...tak samo jak ja odziedziczylam glowe i przyzwoita iteligencje(jak mowia),a siostry jej brak od strony ojca.ale za to sa wysokie szczuple i ladne.tzn mowia ze ja tez ladna jestem bo mam ladna buze ale co z tego jak nie jestem atrakcyjna?!a chlopali i tak wola dziewczyny,z ktorymi nie beda mialy o czym gadac,ale za to beda ladne.moje sostry sa naprawde glupie=np nie wiedza ile to 7 razy 8,nie sa blyskotliwe ani rox=zmowne,w dyskusji najczesciej odpowiadaja tak lub nie i nic pozatym ogolnie...nie chce m ublizac ale przedstawiam fakty,i to nie tylko ja zauwazylam...chlopacy mnie lubia,bo jestem gadatliwa,dowcipna ,ale tylko tyle...na nic wiecej nie moge liczyc...a tak bym chcala zobaczyc jak to jest byc kochana...

Gość buuuuuuueeeeeeeeee
trudno taki twoj los,nie znajdziesz nigdy nikogo

dzieki,prawda boli ale trzeba ja przyjac...niestety:(tylko ze nic na to nie poradze ze mam marzeniaq jak kazdy...jedni marza o wycieczce w dalekie kraje,drudzy o willi z basenem,a ja tak zwyczajnie-o milosci...ale to jak widac za duzo:(ehhhhh...

Gość helazwesela
Pod kontrolą dietetyka w ciągu pół roku będziesz wyglądać jak człowiek. Masz do wyboru albo ruszyć dupę sprzed komputera i zmienić siebie, albo mazgaić się na cafe, że nie możesz zmienić innych ludzi.

Masz 20 lat i 20kg nadwagę, ponadto jesteś zazdrosna o własne siostry. Może zajmij się sobą, a nie siedzisz na tyłku i utyskujesz na swój marny los.

no dobra dzieki wam...nie znacie mnie tak naprawde ale wyskoczyc z pretensjami to umiecie,tylko moze nauczcie sie czytac ze zrozumieniem-nie szukalam rad tak naprawde tylko zrozumienia,bo rady znalazlam juz dobre 5 lat temu i od tylu lat je stosuje,a ze to nic nie pomaga to co mam se powiesic?!

no dobra dzieki wam...nie znacie mnie tak naprawde ale wyskoczyc z pretensjami to umiecie,tylko moze nauczcie sie czytac ze zrozumieniem-nie szukalam rad tak naprawde tylko zrozumienia,bo rady znalazlam juz dobre 5 lat temu i od tylu lat je stosuje,a ze to nic nie pomaga to co mam se powiesic?!