Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka21..

dziwny okres...

Polecane posty

Gość migotka21..

witam przez 2,5 roku bralam tabletki anty ktore odlozylam w czerwcu gdyz chcialam przestawic miesiaczke na inny dzien.kolejnego miesiaca niestety zapomnielismy kupic tabletki i pozniej przestalam brac calkowicie.w sierpniu kochalismy sie bez zabespieczenia i mielismy wypadek otorz moj facet doszedl we mnie i stwierdzil ze nie poczul wytrysku.kolejnego dnia pojechalam na szpital i wzielam tabletke "po" i miesiaczke dostalam dzien wczesniej niz powinnam bylo ona normalna taka jak wszystkie poprzednie czyli bardzo obfita i bolesna.kolejna miesiaczke dostalam tydzien po spodziewanym terminie byla tez bardzo obfita,po tej miesiaczce kochalam sie z facetem bez zabespieczen.kolejna miesiaczka przyszla po 3 tygodniach i wydaje mi sie bardzo dziwna.na poczatku zobaczylam sluz ktory byl zabarwiony na brazowo bylo to poznym wieczorem i zero krwi oprucz tego.kolejnego dnia gdy sie obudzilam nic nie bylo dopiero poznym po poludniem zaczelo wydobywac sie skrzepy bylo tego bardzo duzo i przy tym bardzo malo krwi prawie w ogole.tak bylo przez dwa dni a kolejnego trzeciego bylo juz tego duzo mniej i bardzo mala ilosc krwi.dodam ze miesiaczkuje od 10 lat i moje miesiaczki zawsze byly naprawde bardzo obfite,pierwszego dnia lalo sie jak z kranu doslownie zwlaszcza podczas ruchu.spotkal sie ktos moze z czyms takim?powinnam udac sie do lekarza?

Gość kretynkoooooooooo
piszesz dosc chaotycznie:O:O:O:O po drugie nikt ci nie powie ze to ciaza lub nie ciaza a po trzecie mozna miec i takie okres mniej obfity po czwarte robi sie test ciązowy albo bete hcg a najlepeij to do gina wpad tyle tu nie lekarze ani wrózki i nikt ci nie powie czy to ciaza