Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paletka994

Czt to skurcze??

Polecane posty

Gość Paletka994

Hej :) Mam pytanie do kobiet które są lub były w ciąży i wiedzą jak rozpoznać skurcze przepowiadające..jestem w 37 tyg ciąży i wczoraj kochałam się z moim facetem po stosunku miałam wrażenie jak by mój brzuch ciągnęło do dołu i przy tym miałam ból pleców i uczucie żę chce mi się do toalety po czasie przechodziło i znów wracało...czy to były skurcze?? proszę o odpowiedz

Na pewno nie porodowe :P jakby takowe były miałabyś je nadal :P A nie powiedział Ci lekarz, że nie powinnaś teraz współżyć? Myśmy przez ostatni miesiąc nie współżyli, aż raz nam się zachciało i następnego dnia znalazłam się w szpitalu a dzień później urodziłam :D

Gość Paletka994
Wiem że nie porodowe ja pytam czy to są te przepowiadające..?? Czy one bardziej bolą jak na miesiączkę?? Z tego co wiem to nie można się kochać jak lekarz powie że jest to zabronione a znam dużo kobiet którym lekarz właśnie zaleca współżycie żeby przyśpieszyć poród..

Ale ty jesteś w 37 tc więc nie ma co przyspieszać. Mogły to być przepowiadające jednak np. ja wcale nie miałam takich :)

Gość Paletka994
No ja właśnie o przepowiadające pytam :) Ja nie chcę przyśpieszać porodu poprostu sie przestraszyłam bo nie wiedziałam dlaczego tak się dzieje :) A napisałam o tym przyśpieszaniu bo pod koniec ciąży nie można się kochać jak wody odejdą i jak ciąża jest zagrożona a jeśli jest inaczej to można bez problemu :) dzięki za odpowiedz

ja sie kochałam do ostatniego dnia a ciaze przenioslam o 8 dni mi nikt nic nie bronil pytałam lekarza powiedzial ze moge :) a co do ciebie to mogly byc skurcze przepowiadajace ja takie mialam od 37tyg sporadycznie :) ale własnie takie ciagniecie w doł ...