Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno krótkie pytanko

czy mąż moze być przy cc ?????

Polecane posty

jak w temacie??? i jak to wyglada, mam mozliwosc wyboru cesarka albo siłami natury ale czy maz moze byc przy cc?? oczywisci eo porody w Polsce mi chodzi najlepiej na terenie Ślaska, któraś rodziła i wie???

Gość artemida z matplanety
Tak,moze byc przy cc.Trzyma Cie za reke.To zalezy jednak od szpitala.Polecam Eskulap-Bielsko Biała.Znajdziesz tu topik o tej klinice.Jestem w 32 tc a Ty w którym?

Gość takie bóle to skurcze
raczej nie. Przecież to operacja. W niektórych szpitalach, jest szyba i mąż może przez nią zaglądać

Gość takie bóle to skurcze
a jednak są takie szpitale w Pl :)

Gość no to chyba jakaś
znam takiego męża który był przy cc żony więc jak widać to możliwe.

NIe rodziłam w tej klinice,jestem z Wwy ale gdybym nie miała teraz wskazan do ponownego cc to bym wybrała tę klinikę.

j asłyszałam że może być tylko chciałam potwierdzenia czy to prawda, wiem ze to operacja ale mam \mozliwosc wyboru tylko musze się zdecydować w miare szybko, dlatego pytam a jeszcze jedno pytanko.. czy maz widzi wszystko czy jestem jakos zasłonieta??? tzn rana sam zabieg nie wiem jak to napisac, chodzi o ten widok samego ciecia???

jest tam zalonka i samego ciecia sie nie widzi, ale moj R widzial tube przez ktora splywaly wszystkie wody, do tego zabarwione krwia i tylko martwil siezebym tam ni espojrzala!

tube tzn?? a jeszcze jedno jak wyglada załozenie cewnika??nigdy go nie miałam, zakllada się po znieczuleniu czy przed?? i znieczulenie jest do pasa czyli np na poziomie piersi mam czucie czy np dopiero rece czuja???

To zalezy od szpitala.Ja lece,mam od niedzieli skurcze a nie chce urodzic w 32tygodniu.Zdrowia I jesli wybierzesz cc to nie bój się.Tylko nie kaszl ,nie kichaj i nie smiej sie przez 3doby a dasz radę .

i jeszcze jedno ostatnie pytanko:) jak to z lekarzami cc robi moja ginekolog (ona bedzi erobiła jak by co ) i zaszywa mnie takl samo czy chirurg??i ilu lekarzy jest na sali?? ginekolog anestezjolog i......??????

może byc jezeli cesarke wykonuja przy znieczuleniu miejsowym, jezeli ogólne(narkoza) to musi opuscic sale, ja tak miałam czułam jak mnie tna i musieli mnie usypiac,a maż musiał opuscic salę i zaraz po porodzie dostał maluszka, ja widziałam go trzecia, bo przy porodzie była ze mna jeszcze mama. No i daja parawan:) tak jak na każdej operacji identycznie jak na wszystkich filmach, od piersi jest mały parawan:)

artemida no to powodzenia:))) i wytrzymaj jeszcze ze 3-4 tyg:))

o Boze co to znaczy ze czułas jak cie nacinaja???

o to sie nie martwie pastafarianka reaktywacja, moj maz nie takie zeczy widział jesli chodzi o mnie:))

Mi cewnik zakładali juz po znieczuleniu(pp),nic nie czułam od pasa w dół.Rece miałam przypiete do łózka,pamietam ze nos mnie swedział i nie mogłam się podrapac.

jedno krótkie pytanko tez zycze zdrowia.U mnie ponownie cc(i całe szczescie bo pierwsze dziecko rodziłam sn :)

ja mam juz dziecko rodziłam sn, ale nie wiem czy cc to dobry pomysł stad tyle pytań?? straszni esie boje co bedzi epotem po zabiegu, jak bede sie czuła, moja kolezanka po 5 godzinach poszła sama pod prysznic a wypisali ją na 4 dobe bo tak super sie czuła po 7 dniach tylko szewki sciagneli i ponoc cc to było dl aniej zbawienie i drugi raz tez by chciała ja miec

normalne czułam... nie wiem czy ja byłam juz tak wymeczona i mi się zdawało czy naprawde czułam, ale powiedzialam ała... no i pytalam kolezanek to mówiły że one nawet nie czuły kiedy je rozcinaja, tylko czuły jak maluszka wyciagali...