Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachojutro_____

Kto z Was wynajmuje mieszkanie samemu? Czy nie boicie się o to, że zabraknie Wam

Polecane posty

Gość strachojutro_____

kasy? Ja od dziś sama zamieszkam w wynajętym mieszkaniu. Za jakiś czas mam zamieszkać z narzeczonym, więc koszta zmaleją, więc wtedy spokojnie się utrzymam, ale problem w tym, że z nim mi się ostatnio źle układa i wszystko się może zdarzyć niestety :( Zakładam, że będę mieszkać już cały czas sama teoretycznie. I mam taki lęk w sobie, bo jeszcze studiuję i nie mogę w 100% skupić się na pracy, tylko jeszcze studia się ciągną. Boję się, że kasa szybko się skończy a zarobki zmaleją a ja wrócić do domu rodzinnego nie chciałabym :( A jak jest u Was? Pytam tylko osób samodzielnie wynajmujących.

Gość poiuytrew
masz problem najwyżej weźmiesz kogoś na współlokatora

Gość ulalaaaaaa
czasami było ciężko, czasami brakowało na jedzenie ale przetrwałam to i dzisiaj jest wspaniale :)

Gość maturks4
A chociaż trochę myśleć umiesz? To myśl przyszłościowo. Po prostu oszczędzaj. Już, zaraz, od teraz - na ewentualne trudne czasy w przyszłości

Ja mieszkałam sama w wynajętej kawalerce, bo nie miałam szans na współlokatora, partnera też nie miałam. I było biednie, głodno i źle, ale przetrwałam.

Gość aga,agnieszka,agula
w czasie wakacji zaplanuj sobie wyjazd na sezon...chociaz na 6 tygodni...Przywieziesz jakies 2500euro,zalatasz tym dziure w budrzecie:)

Gość strachojutro_____
Dzięki za pomysły ;) Może faktycznie nie będzie tak ciężko... Zobaczymy jak to będzie. Mam po prostu w sobie dziś bardzo dużo lęku i smutku z powodu wyprowadzki z domu.. Jakby nie było w domu to wspomnienia zawsze te dobre też są i tyle wspomnień. Chyba noc przepłakana mnie czeka heh ;)