Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vika90

ciąża?

Polecane posty

Gość Vika90

Hej dziewczyny.. mam problem 2września miałam okres..teraz mamy 3pażdziernika. okresu nie mam ,wspolzyje z moim facetem i kończy we mnie ,bolą mnie sutki takie wrażliwe są,jem jem jem i ciągle mi mało,wczoraj na przemian płakałam i się śmiałam, i lewt jajnik i brzuch mnie bolą od paru dni codziennie po przebudzeniu. dziewczyny czy to ciąża? chciałam podkreslić jeszcze że w tamtym miesiacu też się spuszczał w środku i dostałam okresu. poradzcie mi cioś,,, czy to ciąża?

Gość Vika90
mam nieregularny okres....

Gość no zwykły zwykły
zrób test albo beta hcg. Skąd mamy wiedzieć czy to ciaża? Możliwosci sa dwie : ciąża albo nie ciaża. A poza tym jaki masz ten problem? Bo nie wiem. Chcesz być w ciązy czy nie? Jeśli tak to rób test a jeśli nie to się zabezpieczaj. Proste.

Gość a ja nie zaluje
"spuszczal" ...ile masz lat? ciekawych okreslen uzywasz

Gość jeśli ktoś mówi że nie
jeśli się nie zabezpieczacie to chyba zdajesz sobie sprawę, że taka możliwość jest :) Natomiast na wszelkie inne objawy ciąży oprócz zatrzymania miesiączki jest zdecydowanie za wcześnie. Najwięcej "objawów" mają te kobiety, które w ciąży nie są :)

Gość no zwykły zwykły
A ile trwają twoje cykle?

Gość Vika90
roznie . kazdego miesiaca mam nie w ten dzien co p[owinanm

MAM TEN SAM PROBLEM TYLKO ZE MY SIE ZABEZPIECZAMY A TEZ OKRESU NIE MAM NIEKIEDY BOLI MNIE BRZUCH I JAJNIKI OKRES POWINNAM MIEC 3 TYG TEMU A ZAMIAST OKRESU MAM ŚLUZ TAK WIE NIEWIEM CZY TO MOZLIWE ZEBYM BYŁA:{{{{{{{{{{{

Gość pulponcja2
kurwa zróbcie test idiotki!!!

Gość jeśli ktoś mówi że nie
hahaha - czegoś tak durnego dawno nie widziałam :) ...roznie . kazdego miesiaca mam nie w ten dzien co p[owinanm... A według ciebie w jakie dni powinnaś?