Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulponcja2

MAM JUŻ DOŚĆ TOPIKÓW W STYLU ''CZY TO CIĄŻA''

Polecane posty

Gość pulponcja2

Kurde, czy na forum siedzą wróżki? czy tak ciężko podnieść swoje 4 litery i udac sie do najbliższej apteki po test ciążowy który da 100% odpowiedź? Wypisujecie tutaj objawy, podajecie temp z pochwy, opisujecie śluzy ludzie!!! to już jest nudne średnio kilka razy na dzien powstaje ten sam topik '' czy to ciąża''? ''czy moge być w ciąży'' itd ZRÓB TEST I WSZYSTKO BEDZIE JASNE,!!!

Wiesz, jak jest taki tytul, to po prostu na taki topik nie wchodzę i po sprawie. Gorzej, jak jest nazwany np. "bardzo prosze o pomoc", a tam wiecznie w stylu: ostatni okres miałam itd.

Gość pulponcja2
to jakaś paranoja, forum jest po to żeby doradzać rozmawiać itd. ale co ja mam wywróżyć przez kompa czy ktoraś jest w ciąży? skoro współżyła z partnerem bez zabezpieczenia to moze być w ciąży ale tylko TEST i lekarz prawde jej powie

Gość Kasia...............
mnie bardziej wkurzaja twierdzenia o wyzszosci "metody" stosunku przerywanego nad innymi, zwlaszcza nad pigulkami hormonalnymi :D a poza tym - mam pytanie do autorki topiku: okres miewam regularnie, ostatnio jestem sama, bez faceta i nie wspolzyje, ale...sie masturbuje. I tak mnie cos w boku kluje... Czy nie jestem w ciazy??? ;) :D

Gość pulponcja2
a jeszcze przed tym '' mam 17 lat''..... nie wiem co zrobie jak bede w ciąży. no jak sie mysli dupą a nie głową to tak póżniej jest. ale i tak test ci powie prawde nie ja:P

Gość Kasia...............
dupa zdarza sie "pomyslec", ale jesli nawet, to teraz chyba dziewczyna powinna juz otrzezwiec i wiedziec, ze w tej chwili to do lekarza powinna pojsc, a nie szukac ratunku w internecie, jakby posty kilku anonimowych osob zapewniajacych ja ze jednak nie wpadla, mogly cos zmienic, jakby mialy moc magiczna i odwracaly skutki nieprzemyslanych decyzji... A takie odnosze wrazenie, czytajac powyzsze topiki - dziewczyny prosza, zeby im napisac iz w ciazy nie sa.

Gość pulponcja2
masz racje, albo usilnie sobie wmawiaja objawy ciąży, ja naprzykład nie miałam zadnych objawów ciąży dopiero pod koniec ciazy latalam co chwile siku. a te juz na samym poczatku niby czesto mocz oddaja, jedza nagle za pięcioro itd