Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaaaa

ECCO kozaczki sprzedam

Polecane posty

Gość uzywane_buty
A kto kupuje uzywane buty ;))fujjjjjjjjj

Gość równiez zapraszam na moje
no a czemu nie? ile takie dziecko sie nachodziło w tych butach? pocic jak dorosly tez sie nie poci. Nie kupiłabym uzywanych kozaków dla siebie, bo jednak standardowa kobieta wiecej wazy niz male dziecko i swoim ciezarem niszczy buty, wieej pewnie chodzi w nich no i poci sie smierdzaco. Ale dla dziecka? co za problem

Gość uzywane_buty
Ja bym odradzala. Slyszalam ze nie powinno sie zakladac dziecku butkow w ktorych chodzilo inne dziecko. To dlatego ze kazdy ma inna stope i ten but gdy sie w nim chodzi profiluje do tej nogi. Mozna "zepsuc" dziecku stopke pozwalajac chodzic w czyichs butach.

Gość a to ciekawe
jak można popsuc noge gdzie w bucie ecco gdzie jest profilowana wkładka??? a tam jest napisane,ze dziecko mialo jakies inne tez buty.Ja kupuje używane buty jak nie sa zniszczone,bez przesady!!

Gość a ja a ja
kupuje dla dziecka bo nie nadązam zarabiac tyle by co miesiąc kupowac jej buty:((

co miesiąc kupujesz buty dla dziecka? ja kupuję nowe, 3 pary na rok... sandały i zakryte na wiosnę i zimowe na zime i koniec. buty po całym sezonie są w idealnym stanie... dziecko aż tak szybko nie rośnie

Gość a ja a ja
Moja córa ma 7 lat i generalnie musze miec buty do:szkoly na spacer(na podwórko),wyjsciowe oczywiscie dochodza do tego sezonowedodatkowe wiec naprawde kupuje często.

Gość a ja a ja
miało byc: sezonowe i na dodatkowe zajęcia (mam popsuta klawaiture w kompie) sorki

Gość teosia
jakos nie kupilabym uzywanych butow....