Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margulkaaa

i jak tu nie zdradzić ?

Polecane posty

Gość margulkaaa

Rok temu z nudów weszłam na czata. Poznałam gostka i tak dla jaj popisaliśmy trochę. Dobrze nam sie gadało i znajomość kontunuowaliśmy na maila. Z czasem okazało się, że to ciacho jak z obrazka i wogóle .... marzenie. Znajomość przybrała "bardzo gorący klimacik". Ale gościu daleko, ja w związku, on w związku, ja w dodatku sporo starsza od niego ... przestałam pisać, żeby się nie angażować itd. Aż tu nagle dostaję maila, że mój "przyjaciel" będzie prze kilka m-cy w moim mieście, w dodatku rzut beretem :) Mamy się umówić na kumpleską kawę na mieście ... choć o kolacji ze śniadaniem też wspominał ;) Mam nadzieję, że jak mnie zobaczy na żywo to nie zaproponuje niczego więcej ... bo ja nie wiem czy będę w stanie odmówić mu czegokolwiek :(

Gość Amat
proste...albo wchodzisz w to lub nie,innego wyjscia nie ma:D

Gość kokokokololokolokolokokololo
zaszalej dziewczyno, coz nam pozostalo jesli nie zakazany owoc

Gość margulkaaa
"ciacho" pod każdym względem - wygląd, to jak mówi, jak się rusza, poczucie humoru itd. Jak nie pójdę na tą kawę - to chyba oszaleję :( Jedyna szansa, że się zrazi jak mnie zobaczy z bliska i nie będzie uwodził. Widział mnie tylko na fotkach i pare razy na skypie i to "nie wszystko" :(

Gość margulkaaa
Jak go poznałam to nie wiedziałm jak wygląda, ani ile ma lat. Byłam nawet pewna, że to ktoś starszy ode mnie itd.

Gość facet chce sobie bzyknąć
to jasne czy Ty chcesz? i czy kochasz swojego faceta, myslisz serio o swoim obecnym związku itp ps i czy zdajesz sobie sprawę z wysokiego obecnie ryzyka zarażenia choroba weneryczną? na wszelki wypadek załóż na spotkanie ohydne gacie i nie depiluj się. Będzie Ci wstyd się rozebrać i moze to uratuje Twoją cnotę :P

Gość margulkaaa
już wiem, umówię się z nim kiedy będę miałą okres .. kawę wypiję, poflirtuję, popatrzę w oczka ...a do niczego więcej nie dojdzie :)

Gość zmarszczony
Na indianina, a to było dobrree..

nie pakuj sie w to :( pozniej On wyjedzie a ty bedziesz wspominac te chwile ,bedziesz wzdychac,marzyc, tesknic, kochac i tak naprawde bedziesz baaaaardzo nieszczesliwa :( uwierz mi .

Gość margulkaaa
Ok "pogotowie seksualne" i "choroba weneryczna" - zadziałały :D A to, że on by chciał spróbować w dupkę to ja wiem ... z czasów gorącej korepsondencji mailowej;)