Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

grzybica pochwy a sex...

Polecane posty

mam grzybice pochwy kochalam sie 2 dni temu z partnerem ,od tamtego czasu narzeka ze go boli koncowka penisa. chyba go zarazilam prawda??? :( czy zawsze jak partnerka ma grzybice to zarazi partnera?? (ale ZAWSZE?) !

Gość ZNAJOMA NIEZNAJOMA
Za każdym razem dochodzi do zarażenia. Ja po każdym antybiotyku dostaje zapalenia pochwy i jesli kocham się bez zabezpieczenia to mój facet leczy się razem ze mną zażywając tabletki FLUCONAZOLE przepisywane na receptę u ginekologa. Radzę iść jak najszybciej, samo nie minie i uwielbia nawracac.

Gość ZNAJOMA NIEZNAJOMA
Mogła nie wiedzieć... Grzybica na początku przebiega bezobjawowo ... Może jedynie delikatnie swędzieć ale wtedy już jest zaawansowany stan. Jesli nie zacznie leczyć to rozwija się dalej i zaczyna piec, wtedy na pewno by się nie kochała bo to niemożliwe.

Gość 78lis
no w trakcie grzybka raczej nie jest wskazane sekszenie ale u mezczyzn czesto nie dochodzi do zarazenia, nie maja tak sprzyjajacych warunkow do rozwoju grzybicy. ale nie jest to niemozliwe - niech smaruje sie przez kilka dni clotrimazolum 2 razy dziennie. a ty do gina, nie uprawiajce sieksu przez czas leczenia, ty mozesz poki co jeszcze tantum rosa i lacibios femina stosowac