Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cecyl07

do kobiet i mężczyzn!!!!!!!!!

Polecane posty

po czym poznać, że mężczyzna nas kocha? Jakim zachowaniem z jego strony kierujecie się? np.: Chce utrzymywać z wami kontakt wzrokowy czy nie?

Gość klaustrofobiczna_jazda
to jasne, ze jak kocha to nie chce utrzymywac kontaktu szczegolnie wzrokowego hahahahahahahaaaa

Gość sir_nathan
jeżeli chce chodzić do łóżka razem, tzn. że kocha ale jest to o tyle proste, że mężczyzna kocha w łóżku, więc jeżeli do niego idzie z tobą, to tam kocha

Gość wwrrr
Jesli facet Cie kocha, to Ty o tym wiesz. Skoro nie wiesz, to nie kocha 🖐️

wiecie, jak jest:/ wierci się przy was i nie potrafi usiedzieć w miejscu, czy jest wyluzowany? Jak z tym wzrokiem? Czasami odczucia mogą być mylne:( Ja nie zawsze potrafię zaufać intuicji, więc pytam:/

Gość wwrrr
A czy ja mowie, ze Ty wiesz badz nie wiesz? :O

nie wiem nie doswiadczylam takiego zauroczenia od wiekow... :P wiec moge ci powiedziec tyle ze ciezko mi sie w to wkrecic bo musiałabym sie cofnac chyba o 12 lat wstecz aby cos sie wypowiedziec a i tak nie byłam nigdy pewna swoich odczuc :o

większość mężczyzn chce tylko iść do łóżka. Nie dla każdego sex i miłość to jedno:(

"wiecie, jak jest:/ wierci się przy was i nie potrafi usiedzieć w miejscu, czy jest wyluzowany? Jak z tym wzrokiem? Czasami odczucia mogą być mylne Ja nie zawsze potrafię zaufać intuicji, więc pytam:/" a jak sie zachowuje ten co niby sie kreci badz jest wyluzowany przy tobie? :) jak sie zachowuje?

Gość Wooly
Wierci sie? :D A tak serio, to ile ten twoj mezczyzna ma lat? Bo cos mi sie wydaje, ze to jeszcze nie mezczyzna.

Gość klaustrofobiczna_jazda
o jakim "kocha" ty mowisz ??? co za ćwoki tu piszą podstawowych pojęć nie znacie??????????

Gość sir_nathan
mężczyzna musi kochać chociaż przez moment, żeby iść do łóżka i uprawiać seks jest to o tyle proste, że np. po połowie godziny po seksie już nie kocha

"mężczyzna musi kochać chociaż przez moment, żeby iść do łóżka i uprawiać seks" raczej musi kochac przez moment w łozku aby moc sobie isc badz przez chwile uprawiac sex w łózku aby móc isc kochac przez monent :)

Gość teremk
Jak się wierci to może ma owsiki?

przed tym co teraz piszę było normalnie, nawet chciał się kochać, ale odmówiłam:( a teraz takie fochy:(

no cóz...mi jak facet odmówił okazało sie ze ma inna :, a jak kobieta odmawia to nie mam zielonego pojecia ... pewnie jej sie nie chce i tyle ...

to jak jest z tym zachowaniem zakochanego? Patrzy wam w oczy czy nie? Bo ten nie patrzy mi w oczy, ale jak ja nie patrzę, to on patrzy się na mnie:/