Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Zacząłem pracę, od jutra druga zmiana, tylko za dużo lasek

Polecane posty

No i zaczęło się :) Dzisiaj miałem szkolenia BHP i inne, jutro idę na 2 zmianę od 40 do 22 :) Jako serwisant do laptopów!! Ale jedno co mi się nie podoba to... jak się domyślacie zapewne... laski :( Generalnie to fach typowo męski i na stanowisku serwisanta komputerowego raczej powinni przeważać we większości panowie!! A w mojej zmianie będzie.... 5 lasek, w tym 4 ładne, jedna mniej :( Jak wiecie jestem z wyglądu denny, niski i żałosny. W swoim życiu tyle złego od młodych ładnych lasek zaznałem, że mam prawo od nich stronić i żyć jak najdalej od takich!! Ale widzę że życie nie idzie mi na rękę :( Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że KAŻDA z tych lasek ma już ułożone życie, ma chłopaków i ŻADNA z nich nie pomyśli aby zrobić sobie jazdę z nieatrakcyjnego kurdupla :( Ale co tam... dostanę stanowisko i będę robił swoje, w końcu po to tam jestem. Nikt nie wymaga abym zaprzyjaźniał się z którąś z tych piękności. Jeśli laska jest inteligentna i mądra i widzi że koleś jej nie pasuje, to OLEWA go i traktuje WYŁĄCZNIE służbowo a nie robi jazd, nie wyśmiewa i nie ubliża!! I liczę na to że tam tacy właśnie są ludzie. Szefa widziałem już - spoko chłopak :D

Gość vbcvx
Pozdrawiam Bydgoszcz! Co sie przejmujesz, bedzie dobrze. Powodzenia! To tylko baby.

Też tak myślę! A jak zobaczę że jakaś laska się wyśmiewa ze mnie z powodu mojego wzrostu czy wyglądu to zgłoszę kierownikowi :)