Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demskiyy

Czy kobiecie należy czasem sprawić solidne lanie?

Polecane posty

Gość demskiyy

tak żeby nie usiadła na tyłku przez kilka dni?

Gość duży mózg mały mały
tak w 3 wyjątkach 1zdrada 2pijaństwo 3 jak lubi i prosi z własnej woli

Gość duży mózg mały mały
bo te kobiety to już jak to mówi moja babcia wyżej du*y mają niż dosięgają to powini dostać raz a dobrze

Gość demskiyy
Tak,ale czasem przetrzpanie dupy im nie zaszkodzi,a wręcz odwrotnie nawet, dlatego mocne lanie od czasu do czasu dla kobiety.:)

Gość Anonimusz Rex
taaa, a o fansówce słyszałeś?

Gość Prawiczek 1989 02
Kobiety kochają, gdy traktuje się je w ten sposób. Filmy ElitePain stanowią instrukcje właściwego postępowania z kobietami. Serdecznie polecam. www.elitepain.com

Gość Anonimusz Rex
taaa, lepiej puknij w jajo albo skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą

Gość Prawiczek 1989 02
@Anonimusz Rex sam się puknij, nie znasz najwidoczniej skrytych zakamarków kobiecej psychiki; wiązanie i chłosta to jedna z podstawowych fantazji erotycznych kobiet; przypuszczam, że 90 % kobiet nosi się z taki pragnieniami i większość z nich nie potrafi ich zrealizować, a elitepain otwiera z kolei drogę dla spragnionych kobiet.

Gość Prawiczek 1989 02
żeby nie być gołosłowny przytaczam jedną z przychylnych wypowiedzi na temat chłosty ''''Lilzjej A czemu nie? Ja byla bym chetna, moze nie az do tego stopnia, bo nie przesadzajmy w zyciu codziennym czasem wychlostane rece/nogi moga byc widoczne a nie kazdy chcial by zeby jego preferencje seksualne byly widoczne golym okiem. Ale tak, generalnie jestem na TAK.'''' I co? zamurowało was? Prawiczki też mają wiedzę

Gość dArksider.l
to drewnianej małpy SZOK jest! Anonimusz wyparował, teraz ja zajmuje jego pozycje

Gość DominikaDominikaDominika
A może tak po polsku?

Gość demskiyy
Może nawet nie wiązanie i chłosta, tylko po prostu zwykłe spranie dupy jak zasłuży, nic jej nie będzie poboli kilka dni i tyle.

Gość precz z PO
Czyli, już wiem co zrobię swojej dziewczynie na urodziny. Wiązanie i chłosta to chyba będzie najlepszy prezent.

Gość konserwatysta
każde dziecko wie że: jak się baby nie bije to jej wątroba gnije

Gość Wacław IV Waza
Nie należy bić kobiet. To oznaka bezsilności. Należy stosować takie kary żeby wołała że wolałaby być zbita na winne jabłko.

Gość jaka kara kobiety?
Może nadziać na pal?

Gość takie tam duperele
Ja to najbardziej żałuję, że kochance mężusia po ryju nie natrzaskałam...a powinnam była :)

Gość takie tam duperele jej a za co
trzeba temu twojemu frajerowi bylo natrzaskac przeciez to nie jej wina ze pies na baby sie trafil

Gość Anony Mouse
Nie czytałem całego wątku, w skrócie więc: kiedyś przeczytałem takie zdanie: "chcę być kulturalny, ale prawda jest taka, że czym bardziej traktuję kobiety jak jaskiniowiec, tym większe mam powodzenie". Podpisuję się pod tym. Nie dałem jeszcze żadnej z ręki w twarz i nigdy nie dam, ale jak tylko widzę jakiekolwiek objawy jęczenia, to robię wrażenie, że zaraz dostanie w tyłek i również nie mogę oprzeć się wrażeniu, że zachowanie rodem z jaskini robi na was, szanowne panie, odpowiednie wrażenie. Podobne w łóżku, jak delikatnie i z kulturą pomiatam, to słyszę głośniejsze jęki :)