Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda żonka to ja

co dziś porabialiście?

Polecane posty

Byłam w szkole, o 14 byłam w Katowicach na obiedzie, potem pochodziłam po Katowicach i sklepach, a potem poszłam na spektakl do Teatru. Właśnie wróciłam, posprzątałam i zaczynam się uczyć. :D Jestem zajechana, a nogi wchodzą mi dosłownie do tyłka!

ja dzis opiekowałam sie wspaniałaymi bliznietami przeurocze dzieci:) ale to nie one tak mnie wykończyła a jazda do wrocka:P męczoca podróż może dlatego ze mam prawko od niedawna:P teraz przydałby mi się masaż stóp i dobra kolacja:) bo umieram z głodu hehe:P

Gość no i chyvba niedoruchana
jakaś jesteś :o a niby młoda mężatka 🖐️

o 6:30 wstałam zrobiłam dziecku śniadanie ,ubrałam itp na 8 zawieźliśmy z mężem do przedszkola,poszłam do sklepu na małe zakupy ,przespałam się 30 minut.Potem uczyłam się półtora godziny ,obrałam ziemniaki.Pojechaliśmy po córkę odebrać z przedszkola,czytałam jej bajki,bawiłam się z nią.Obiad,pozmywałam naczynia,znowu nauka (1h15min) potem pilnowałam małej żeby kolacje zjadła,wykąpałam ją i teraz w końcu zasypia a ja sącze desperadoska...zmęczona

Gość jaf
spałam z moim mężczyzną do późna, wspólne śniadanko, jakiś film, zakupy, obiad i komputer:) leniuchowanie zwykłe