Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Zaniedlugo mam urodziny i boje sie, ze nikt mi nie zlozy zyczen.

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

nie jestem zbyt lubiana osoba, nie wiem czemu..wiem, ze rodzina zlozy i nie o nich mi chodzi, a o znajomych i wiem ze to lupie co teraz napisze - ale chodzi mi o facebooka, ze tam zaden wpis dla mnie sie nie pojawi i mnie samej bedzie wstyd, a nie powinno :( kazdy przeczyta ze mam urodziny i co jesli ktos wejdzie z ciekowosci zeby zobaczyc moje zyczenia a tu nic nie bedzie, albo ew 1,2 osoby napisza ?:(

Gość luikjyhgtfcdsxsdcfgvhj
po co facebook skoro nie masz znajomych i nie jestes lubiana. ja tez nie jestem iwec nie mam fejsa po co sie kompromitowac dziewczyno. mi tez nikt nie sklada zyczen. nigdy. chyba ze se napisze na kafe ze mam uro to moze ktos z łaski napisze zyczenia. takie zycie..

Gość gfhbhftruh
no niby mam 110 znajomych....na nk do tej proy kilka osob mi napisalo, ale to moj pierwszy rok z facebookiem i boje sie, ze teraz bedzie jakos inaczej. w glebi duszy licze na to, ze ktos mi zlozy:(

Gość luikjyhgtfcdsxsdcfgvhj
chore to jest. dlatego nie mam i nie bede miec nk ani fejsa. nie rozumiem takiego myslenia. ludzie zobaczcie co wam te portale spolecznosciowe z mozgu robią. wszytsko pod publiczke, na pokaz. a gdzie w tym jestes ty? nie liczysz sie wogole. wazne jest tylko to co ktos tam wystuka na kompie na swoim profilu. to straszne chore ludzie ogarnijcie sie fejs jest chory

Gość ja też waga ;))
ja chcesz możemy sie dodać do znajomych ja Ci złoże jakieś fajne, też mam niedługo ...a Ty którego masz? powiem Ci że nawet myslalam o tym żeby ukryć powiadomienie kiedy mam urodziny bo pewnie też mi nikt nie złozy (bo ja zapomniałam o urodzinach wielu osob ) :o :(

Gość gfhbhftruh
mam w ta sobote co bedzie, a jak mnie chcesz dodac nie dam ci tu moich danych..typu imie nazwisko, gadu tez nie, bo wlasnie przez to glupie forum musialam zmieniac, bo pare osob sobie mnie zapisalo i pozniej obrazalo na forum za to jakie mam opisy:(

Gość no aleeeee e
przyjaciele z Kafe nie zapomna :D:D:D

Gość bukle
a ile latek kończysz?

Gość gfhbhftruh
:P i tak WAM sie przypomne, zobaczycie! :D

Gość gfhbhftruh
to bedzie 19 - nastka, ostatnie - naście. oczywiscie nikogo nie zaprosze:( bo kogo?:( nie mialam prawdziewj osiemnastki ani nigdy nie bylam na zadenj domowce, osiemnastce,.a na dyskoteke tylko z siostra :( a wiecie dlaczego? bo gdy raz poszlam z kolezanka to doslownie pijac juz 3 piwo, zaczelam rzygac:( matka mi juz nigdy nie zaufala.

Gość fuht5tb 54
za opisy? to pewnie jesteś Hrabinia ola stringia :D :D

Gość yganqjmdj
Ja sobie na nk zablokowałam wgl komentarze do profilu żeby ludzie myśleli,że nie chcę żeby ktoś mi składał życzenia, a nie że nikt mi nie chce złożyć. Fejsa nie mam eh.

Gość ja też waga ;))
to ja mam 2 dni później... ale na szczescie bede tego dnia na uczelni i zapomne pewnie nawet że miałam urodziny :D

Gość gfhbhftruh
:) 10 ma kolezanka moja...z klasy z gim - tzn znajoma klasowa, bo kolazanka to ona raczej nie jest :O