Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johanna strauss

mam obawy

Polecane posty

Gość johanna strauss

Mam pewne obawy, że mąż mnie zdradza. W skrócie: pracuje w delegacji. Tydzień temu chciałam jechać z córeczką z nim, spałybyśmy na hotelu razem z nim, ale się nie zgodził, bo dziecko miałoby przeszkadzać kolegom w spaniu. Kiedyś, tuz po rozmowie, nagrała mi się od niego jakaś dziwna wiadomość głosowa. On twierdzi, że nie dzwonił, a ja słyszałam coś jak stukot kół, jakieś głosy. Myślę, że mógł to być tv, ale nie wiadomo. I wreszcie w tym samym dniu wysłałam mu z neta 2 wiadomości, że niby jakaś laska pisze, a on je skasował. Jak spytałam czemu to stwierdził, że myślał, że to kolega sobie jaja robi i że nie chciał mieć przez to problemów ze mną. Ale na początku się wyparł, że w ogóle coś kasował. Dopiero, gdy powiedziałam, że to ja pisałam, to tak powiedział. Coś mi tu nie pasuje. Co myślicie ?

Gość johanna strauss
up

Gość johanna strauss
podnoszę

Gość johanna strauss
halooo

Gość załatwiłam faceta i kochanke
mysle ze powinnas miec czujne oko :)

Gość johanna strauss
Tylko jak, skoro jest tylko na weekendy? A jak zaczynam coś mówić i pytać, to naskakuje na mnie, że nie ma takiej możliwości, że tylko ja i córcia się liczymy, że nie po to się żenił itp. Ale jakoś nie ufam mu do końca.

Gość lalallaalallalallala
ja bym pojechala go sprawdzic osobiscie:)

Gość lalallaalallalallala
albo zaloz mu podsluch na telefonie

Gość fliskafu
sprawdz bilingi i te z telefonu i te z konta. sprawdzaj portfel i kieszenie czy nie ma rachunkow z restauracji wiekszych niz powinien albo za kwiaty, tego typu rzeczy. jesli wiesz w jakim hotelu sie zatrzymuje zadzwon tam i powiedz, ze bylas w tym hotelu zeszlej nocy i zostawilas no bransoletke, zazwyczaj zwyczajnie mowia, ze musialas sie pomylic bo wczoraj w tym pokoju nie bylo zadnej kobiety. ja osobiscie zrobilam to wszystko plus, gdy juz prawie bylam pewna zwyczajnie zadzwonilam do hotelu i gdy odebrala kobieta powiedzialam jej prosto i szczerze o co chodzi, ze mam dziecko, ze mysle, ze maz mnie zdradza, az sie poplakalam, w koncu mi powiedziala, ze faktycznie czasem nocuje tam kobieta.