Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta20

co sadzicie o takiej sofie dla dziecka?:)

Polecane posty

Gość evesta20

Ludzie to kupuja i mysle czy mojej corce takiej nie kupic do spania, jak myslicie

Gość evesta20
nikt sie nie wypowie? to po co to forum?tylko do gadania o wyprawkach kupkach i obiadkach??

kupiliśmy taką tylko całą w autka - jak Synek miał może z 1,5 roczku, bardzo się wiercił w czasie snu i bałam się ze z normalnego łóżka mi spadnie, a po 2 to w środku jest gabka i kupiłam to na czas oduczania Syna od pieluch, z tym ze u nas to okazał się kompletny nie wypał :( Syn po 2-3 nocach jakoś się przestawił i spał grzecznie i spokojnie, przez pierwsze noce tylko turlał się na podłogę, i od kiedy spał bez pampersa nigdy nie zmoczył mi tego łóżeczka, jak juz to zdarzyła mu sie wpadka w nocy ale po drodze :( i gąbka ma kilka cm grubości to musieliśmy jeszcze pod spod rozkładać koc.. ale szerokosc mi akurat teraz pasuje na balkon :)

jeśli do spania - to tak jak pisałam u nas nie wypał do zabawy, czytania ksiazeczek mój Syn zdecydowanie woli Fatty

Gość evesta20
to chyba dam sobie spokoj :/ niewiem juz co jej kupic

Gość maddzia z
Do spania nie wypał !!!!! Miałam dla córci. Materac leży na podłodze. Musiałam kłaść kołdrę i koce by miała ciepło ( ma w pokoju panele i tylko mały dywanik). Nie wygodnie jak diabli. Dla mnie porażka