Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafalxx

Do kobiet z Warszawy i okolic...Przeczytajcie :)

Polecane posty

Gość Rafalxx

Cześć, od razu uprzedzam, ze moja propozycja jest bardzo nietypowa, aczkolwiek jak najbardziej prawdziwa i bez zadnych podtekstow. Jestem mlodym( 22 letnim), ponoc bardzo przystojnym studentem, ale mam bardzo dziwne upodobanie.. Bardzo lubie uslugiwac kobietom, byc przez nich totalnie wykorzystywany, spelniac ich wszystkie polecenia... Bez podtekstow erotycznych itp. Chcialbym znalesc dziewczyny( najchetniej mlode studentki), nie koniecznie ekstra ladne, ale tez nie brzydkie. Bardzo trudno jest kogos takiego znalesc bo nikt nie wierzy w szczerosc mojej propozycji, ja po prostu chcialbym byc suzacym na wasz telefon, a co bedziecie ze mna robic, to wasza sprawa.. Jeden warunek, kompletna dyskrecja. od razu mowie dlatego, ze nie wysylam od razu swojego zdjecia, profilu an facebooku itp.. Jesli nie jestescie zainteresowane,a moze kogos znacie kto moglby byc, lub macie jakies podpowiedz gdzie moge kogos takeig znalesc, wdzieczny bede :) Uprzedzam,ze nie szukam zawodowych domin itp... Studentki chcace fajnie sie pobawic, majace dominuajcy charakter! Aczkolwiek chetnie wyslucham wszystkich propozycji! :) Pozdrawiam RAFAL xxspecyficzny@interia.pl

Gość może ja jestem taka własnie
ale lubisz np . jak dziewczyna zadzwoni o 5 rano i kaze Ci przyjechać ? albo założyć we wtorek granatową koszulkę? wszystko spełnisz?

Gość Rafalxx
pijany kijóciku - nie dajesz sie , jestes brzydka i głupia :(

Gość Rafalxx
O Pani, jeśli pozwolisz bym nocował na Twoim balkonie albo pod Twoją wycieraczką, to nawet i do Sopotu do Ciebie pojadę!

Gość Rafalxx
Te odpowiedzi 2 wyzej pisze jakis prostak, podpisujas sie moim nickiem. No szczerze tak... jestem przygotrowany na wiele oferujac cos takiego...

Gość Rafalxx
do kogo pisałes?

ja jestem z Warszawy i potrzebuje kogoś takiego chociaż nie bardzo kumam o co w tym chodzi i gdzie jest haczyk... chciałbyć być takim psem dla Pani? dłabys sie umalować szminką?

Gość Rafalxxxx
Do moze ja wlasnie taka jestem... To moze powiedz czego oczekujesz? Czy chciala bys zebym o 5 rano wstawal i przyjezdzal do Ciebie ?:)

Gość Rafalxxxx
Mysle ze dalbym sie... Napisz jesli mozesz na maila lub gg (37852260) bo ktos przejal moj nick i podszywa sie za mnie...

a jakie masz granice?

jeszcze nie wiem czego oczekuję, ale lubięjak ktoś jest mi posłuszny i grzecznie bez oporów robi co mu każę, nie jestem zawodową dominą

Gość Rafalxxxx
Jakie mam granice? hmm wolalbym nie pisac o tym na publicznym forum.. Mozemy przeniesc sie najlepiej na gg?

Gość Rafalxxxx
Dokladnie kogos takiego szukam, mysle ze moglibysmy dobrze "wspolopracowac"...

Gość Rafalxxxx
A w jakim wieku jestes..?

Gość lkkjjhhggf
22letni lajkoniku, ochajtaj sie i bedziesz mial to na codzien

Gość 78-beronacelna
kapusciany baczek moze byc czyli?

Gość Rafalxxxx
ludzie jak nie macie co robic, to idzcie spac

rocznik 89' to chyba w Twoim wieku... średnio ładna... dzisiaj ktoś mi powiedzial że za chuda..i wstawilam fote nawet mojej figury :D na gg? ale ja sie boje tam pisać a możemy na innym forum?

Gość Rafalxxxx
Hmm a jakim np ja nie znam innych ? Czemu sie boisz na gg... ? to przeciez chyba to samo prawie co na forum innym, wydaje mi sie ze bedzie mozna najszybciej i najprosciej tam pogadac. Odezwij sie, czekam :)

moment bo nie wiem jak zacząc :classic_cool:

Gość Rafalxxxx
Hehe napisz czesc ;)

Gość lkkjjhhggf
Jak nie mamy co robic mamy iśc spac, jakbysmy mieli co robic to tu nie siedzimy i tez idziemy potem spać, co pitol głupi z ciebie hehehhehe

Gość Rafalxx
Temat aktualny! :) Moze jednak jakas dziewczyna sie skusi??