Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łzawe oczy

Co za sen:(

Polecane posty

Gość Łzawe oczy

Obudziłam się chyba z godzinę temu.Ciemno było.Śniło mi się, że mój partner z premedytacją najpierw uprawia z jakąś obca dziunią,przy której defakto chwilę siedziałam;erotyczny taniec(po alkoholu).Patrzy na to moja mama,kolega i ja.W końcu do nich podeszłam,popchnelam i powiedziałam z pretensja;może ja wyruchasz.A ona się zgodziła.On zresztą też.Położyli się na stole i zaczęli się kochać bez zabezpieczenia(nagrywałam zdarzenie tel).Gdy powiedziałam,że ma uważać żeby drugiego dziecka nie zrobił odp.że niE MA mnie to obchodzić i mi napewno nie zrobi.W rzeczywistości nie mamy dzieci.Niedawno przestałam płakać.Wiem,że to tylko sen,ale jak upokorzona w nim zostałam:(.po co takie pierdoly się śnia?

Gość slodka noc
kochana nie martw sie to tylko sen:) i takie sie zdarzaja:) moze mialas jakas klotnie z partnerem i Twoj mozg odreagowuje? jesli Cie to pocieszy ja swgo czasu nagminnie miewalam sny, ze moj facet mnie zostawia dla swojej bylej, z ktora zreszta byl 5 lat. tez ryczalam, jakos tak emocjonalnie do snow podchodzimy:) zrob sobie kakao lub goraca herbate z miodem i nie mysl o tym:)

Ja dzis tez mialam okropny sen o moim chlopaku. Snilo mi se ze calowal przy mnie jakas dziewczyne na dyskotece. Mysle ze ten sen to dlatego bo sie wczoraj dowiedzialan ze mnie zdradza

Gość Łzawe oczy
No ostatnio często się z nim kloce.Pewnie podświadomość płata mi figle;/