Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa jedna pani....

Debata u Lisa - Jarosław Kaczyński PiS o Polsce niszczonej przez Tuska

Polecane posty

Gość prawdziwa jedna pani....

Polacy poza granicami Polski - wczoraj TVP 2 poazało piękną debatę ostoi polskości - jarosława Kaczyńskiego. Debata u Lisa - Jarosław Kaczyński PiS o Polsce niszczonej przez Tuska Prezes Kaczyński rozjechał intelektualnie i merytorycznie Lisa. Lis został zaklaskany i tak, jak niedawno posłowie PO w Sejmie mówili: Panowie nie krytykujcie rządu PO, bo to nie wypada, przecież tak nie można, tak i Lis poprosił publiczonść o nie klaskanie, bo mu to przerywa program. Posłuchajcie, co mówił Kaczyński i dokładnie będziecie wiedzieli na kogo głosować, bo jeśli jeszcze bardziej chcecie być okradani i oszukiwani, to głosujcie na partię kłamców, złodziei i oszuści PO, a jeśli chcecie Polski silnej, suwerennej, mocnej gospodarczo, to głosujcie na PiS. Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz- dlaczego to piszę? Bo największą chrapkę na Polskę mają Niemcy, równolegle być może z Rosją putinowską, a na tacy chce nas podać tym mocarstwom Donald Tusk. Donald Tusk ma w nosie niezależność energetyczną Polski, ważne dla niego są jego własne interesy, ewentualnie jego kolegów i lody są kręcone dalej. Nie bądźcie już dłużej naiwni, nie słuchajcie gierek socjotechnicznych doradców zagranicznych Tuska, za których to i Wy płacicie. Wy płacicie za oszustrwa, kradzieże Tuska. Ja tak nie chcę! Głosuję na PiS! http://www.youtube.com/watch?v=knAC7sqDxpw

Gość jadaszga
Mieszkam poza Polska i do Polski wracac nie zamierzam. Wobec tego nie biore udzialu w wyborach. Na dzien dzisiejszy bardziej mnie inetersuje co dzieje sie w kraju w ktorym mieszkam, na tzw: "moim podworku" ;-) niz to co dzieje sie w Polsce.

Gość Uncel Adolf =D
blazenada tam sie nic nie zmieni.. a nawet jezeli by nagle sie okazalo ze ludzie zarabiaja 2x tyle co ja i czekaja na mnie z otwartymi rekoma nie wracam do tego syfu i skvrwialych mentalnosci.