Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccc 4c

Czy jestem płytka jezeli zeralam z nim z powodu wielkosci jego czlonka?

Polecane posty

Gość cccc 4c

Moj trzeci facet. Jego czlonek w zwodzie- 14 cm. Nic nie czulam. Zerwalam. On mnie naobrazal bo w koncu z jego namowa powiedzialam mu ze ma dla mnie za malego.

Gość Wacław IV Waza
a języka nie miał ? :-p

Gość Wacław IV Waza
chyba lepsze domaganie sie prawdy/PiS/ niż notoryczne kłamstwa,obłuda,złodziestwo /PO/

O bardzo dobrze zrobiłaś. Faceci mają zawsze bzdurne wymagania co do cycków, dupy i innych części ciała więc niby czemu Ty nie miałabyś z nim zerwać z takiego powodu:classic_cool:

Gość ja fdsfds
ale faceci nie zrywają z tego powodu ze laska ma biust B zamiast D

No pewnie, wtedy po prostu w ogóle z nią nie zaczynają chodzić :p Nie rozumiem dlaczego każdy sie tylko kobiet może czepiać :p

Gość berto
lepsze 14 cm niz 22 cm .. Przynajmniej nie wywołuje bólu u żadnej kobiety .. a 22 cm nie kazda moze w siebie włozyć

Gość vcvc
to czy sie cos czuje zalezy od grubosci członka i szerokosci pochwy . 90 % zakonczen nerwowych w pochwie znajduje sie do 1/3 wysokosci od jej wejscia .. Wiec czlonek 10 cm moze penetrować te zakonczenia nawet w przypadku bardzo głębokiej pochwy.. Jesli pochwa jest ciasna to najlepszym czlonkiem jest taki ktory ma małą grubosc , bo nie powoduje bólu Dla rozklapiochy najlepszy jest gruby ptak .... Wazne jest dobranie

Gość spalone pośladki
dobrze zrobiłaś każdy ma jakieś wymagania:D ja tez nigdy bym sie nie związał z facetem poniżej 20cm i taka prawda

Gość ja bym zerwała
bo jak kobieta nic nie czuje to na choooj jej taki choooj??? pzecdiez seks jest jedna z waznych czynnosci w zwiazku.bez udanego nic nie przetrwa.co z tego ze on sie spierdoli swoja spermą na jej cycki jak jej pozostanie tylko palec i oczywiscie wieczna irytacja.

Gość spalone pośladki
przeciez seks to podstawa w związku... i niewie tego jako seksoholiczka ale taka prawda niema co się okłamywać... być z kimś z małym penisem i nie odczuwać przyjemności z seksu to jak mieszkać z wyborem mieszkania ... toć to na całe życie...