Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddalen<3

cel: 4-5 kg

Polecane posty

Gość maddalen<3

siemka wszystkim! mam 16 lat, jestem na zdrowej diecie ok 1200 kcal, mierzę 164 cm, ważę obecnie 49,5 kg, dzisiaj 64 dzien diety bez zawalania, startowałam 2 sierpnia z wagą 59,5 kg, bede tu pisac od czasu do czasu ile waze, moj cel to zrzucic kolejne 4-5 kg a moze nawet mniej, zobaczymy co mnie usatysfakcjonuje ^^ nie jestem glupia, chudne zdrowo, obrazliwych komentarzy nie czytam, adieu ^^

Gość viuafffff
Naprawdę KONIECZNIE musiśż pisać o tym jak się pozbywasz tłuszczu? Co to ma udowodnić? Pomoże to komus?

Gość maddalen<3
to internet, moge w nim pisac co zechce, a to bedzie moj pamietnik ^^ jem owoce, warzywa, chudy nabial, miesa i ryby gotowane na parze, nie jem smazonego, nie jem tłuszczy, slodyczy, cukru, makaronu, ziemniakow, kaszy, ryzu, pije duuzo wody :3

Gość maddalen<3
nie jem wieczorami, a moje bilanse mieszcza sie miedzy 1200-1500 kcal, jem w odstepach ok 3 godzinnych 5 posilkow dziennie

Gość kfkkgg
tez mam zamiar zrzucic 4-5kg, ale jestem duzo starsza.

Gość kfkkgg
jakos srednio mi idzie, mniej wiecej stosuje takie same zasady, ale ziemniaki, makaron i chleb jem, moze nie powinnam.... a jak nie chleb, to co na sniadanie?

Gość maddalen<3
ojj sniadania jem duze :3 zazwyczaj jogurt, otręby z chudym mlekiem bądź jogurtem, brzoskwinie, jablka : )

Gość maddalen<3
mozesz zastąpic chleb np. macą ^^ polecam macę razową firmy kupiec, aktualnie nie jem, ale jest pyszna i spokojnie mozna jesc z szynka i warzywami

Gość kfkkgg
a cwiczysz?? w sumie mloda jestes, to nie bedziesz miala zwisajacej skory... ja cwicze, teraz mam zamiar przez 2 tyg codziennie cwiczyc

Gość kfkkgg
ja czasem kupuje taki chleb czarny pakowany, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale moze wlasnie sprobuje ta mace

Gość maddalen&a
cwiczylam w wakacje, duzo mi to pomoglo, wiec dasz rade :3 zapomniałam wspomniec ze nie jem chleba, ost. posilek do godz 18, po 16 nie jem owocow

Gość kfkkgg
najgorzej jest schudnac jak juz sie jest szczuplym, bo ja w sumie szczupla jestem, ale przytylam troche i te boczki sa bleeee....

Gość kfkkgg
to co jesz na kolacje??? ja robilam sobie jog. naturalny z owoacami w blenderze, moze nie powinnam

Gość maddalen&a
brokuły, zieloną fasolkę bądz np jogurt :))

Gość maddalen&amp
tez jestem dosyc szczupla, ale mam ten sam problem, boczki w udach, koszmar!

Gość maddalen&amp
a owoce z chudym jogurtem sa ok. najlepiej brzoskwinie badz truskawki:)

a ja schudłem 20kg w rok bez żadnych durnych diet. Wystarczy ruszyć dupę sprzed kompa i przejść się na długi spacer od czasu do czasu.

Gość viuafffff
"to będzie mój pamiętnik" - następna upośledzona dziewucha

Gość kfkkgg
ja najbardziej lubie banan i malina z jogurtem , pycha

Najlepiej jeść chleb razowy. Ja bardzo lubię. Jeśli ktoś miał by jakieś pytania to proszę pytać śmiało. Jeśli będę mogła to pomogę. Schudłam 10 kg. Teraz staram się utrzymać wagę,co mi średnio wychodzi. Ale najważniejsze,żeby chcieć :)

Gość maddalen&a
viuafffff, skoro tak bardzo Cie denerwuję, moze wyłączysz tą stronę? tam na górze po prawej stronie jestt taki czerwony krzyzyk, widzisz?:) najezdzasz kursorem i po sprawie :) i na przyszlosc wyluzuj troche, bo peknie Ci zylka. zaloze sie, ze nie wychodzi Ci dieta i jestes sfrustrowana, ale zachowaj to dla siebie :*

Gość dawno nie widziałam tu tak
ogarnietej 16 latki - brawo dziewczyno, taka mloda a tyle wie o dietach. twoje rowiesnice i o zgrozo - kobiety po 30stce holdują tu dietom 20kg w miesiac itp

Na boczki to dobre jest hula hop, twister, a6w. :) A na śniadanie musli, owsianka, płatki z mlekiem. :)

Gość maddalen&a
dziękuje :) to miłe

Gość maddalen&a
a hula hop to coś, co właśnie zamierzam kupic! :)

Gość takie ładne botki mam
heh rezolutna dziewczyna z Ciebie ja jak byłam w Twoim wieku też stweirdziłam ze musze schudnac, bo maialm 15kg nadwagi. I zrobilam to, ale bardzo niezdrowo - jadlam tylko obiad bez ziemniaków. I troszke biegałam. Na szczescie baaardzo sie staralam i nie było jojo, skora nie zwisa (młodość, jędrnosc i te sprawy), ale teraz wiem, że było to głupie - okres mi sie wtedy zatrzymał, hemoglobina bardzo spadla - prawie anemia.

Gość maddalen&a
ja właśnie też, więc nawet jak nadal bede ważyc te 49 a pozbędę sie dzieki cwiczeniom tych boczków - bede zadowolona :) nie wazne co pokazuje waga, wazne jak wygladam i jak sie z tym czuje:) daje sobie czas do lipca, takze dam rade:)

Gość maddalen&a
Tymczasem idę się pouczyć :) Dzięki wszystkim, powodzenia!!! I miłego dnia:):)