Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homio niewiadomo

homoseksualizm - jak to jest, czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość homio niewiadomo

jak to jest że parę lat temu robili awantury o teletubisie, że promuje się dewiacje i można było nazwać homoseksualizm dewiacją a teraz wszyscy cię za to jedzą i musimy udawać, że to normalne? czy to jest normalne? teraz to chyba dobrze nawet byłoby się chwalić gejostwem, bo to znaczy że jestem cool i mam otwarty umysł a ci co są hetero to może z nimi jest coś nie tak

Tak jest to normalne. Nie ma się czym chwalić, orientacje nie są lepsze czy gorsze, po prostu są inne. To jest tak jakby ktoś się chwalił, że lubi marchewkę a inny lubi groszek. ;) Po prostu tak jest świat zbudowany, że niektórzy lubią przeciwną płeć, niektórzy swoją, a inni jedną i drugą. Są też tacy co żadnej nie lubią. Nie powinno się z tego robić afery w żadną stronę.

Gość homio niewiadomo
no ja właśnie nie jestem, pewna, czy tak ma być świat zbudowany. Masz szczęście, bo Twoja opinia jest zgodna z aktualnym prądem politycznym i obyczajowym, a może wpłynęła na nią obecna wszędzie propaganda gejowska. Jeżeli uważam, że to jest niezgodne z naturą, niedawno opinia moja spotkałaby sie z powszechnym poparciem, ale w ostatnich dwóch latach z powszechnym potępieniem. Ludzie idą za prądami i modami i tak naprawdę nie mają wcale wewnętrznych głębszych refleksji na ważne tematy.

Gość paker gay
Raczej nikt się z tym nie rodzi,wiem po sobie Jestem Homo ponieważ nienawidzę kobiet, mam taki uraz Poznałem kiedyś kolesia, okazał sie świetnym ziomkiem, potem wyznał mi że jest geyem i że mnie kocha i ja tez juz coś do niego czułem, Dzisiaj jestem po prostu szczęsliwy