Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only.easy

Jaki facet daje najwięcej orgazmów?

Polecane posty

a tam obawy dawaj namiar :classic_cool: Wezmę go raz i sprawdzę a potem brutalnie porzucę :classic_cool:

obiecasz, że porzucisz, czy też wykażesz się aspołeczną postawą i zechcesz egoistycznie zachować dla siebie? Mam obawy, zresztą on jest mocno używany :D

według mnie trzeba na początku zadać sobie pytanie - CO DLA MNIE JEST ATRAKCYJNE I JAKI FACET MI SIĘ PODOBA? Każda osoba ma inne upodobania. Kobiety nie zawsze lubią umięśnionych troblodytów. Zdarza się, że wolą herlakowate mini męskie stworzonka. Dlatego nie chodzi o to czy facet jest mega wielki i męski, jak również nie liczy się tak na prawdę wielkość członka. Liczy się to, czy ktoś nam się podoba. Czy ma 'to coś', czy jest dla nas atrakcyjny. Jeżeli ktoś jest podniecający i rusza się w odpowiedni sposób to wielkość członka w niczym nie przeszkadza. Mały członek daje więcej rozkoszy niż wielki penis. Wielki penis może być niekiedy nawet nieprzyjemny, bo to wcale nie jest takie dobre. Właściciele dużych członków mają mniejsze odczucia, częste problemy z impotencją alkoholową a niekiedy problemy z dojściem. Mały penis tak samo jak małe piersi ma większe doznania podczas penetracji i w większości zawsze jest gotowy do współpracy. Gdy ludzie się kochają to nic nie stanowi problemu żeby mieć orgazm a każdy stosunek jest lepszy od poprzedniego. ------------------------------------------------------ onna14.blogspot.com

dar porzucę go:classic_cool: namiary na takich dawców mam na pęczki :classic_cool: Nie zatrzymuje niczego przeżutego i zużytego 😴

Zamyśliłam się na dłużej czytając te stwierdzenia "Mały członek daje więcej rozkoszy niż wielki penis." "Właściciele dużych członków mają mniejsze odczucia, częste problemy z impotencją alkoholową "