Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopek nieroztropek

KOBIETY POMOZCIE FACETOWI....JAK UGOTOWAC BROKUŁ???PLISSS

Polecane posty

Gość chlopek nieroztropek

zeby byl miekki a nie twardy nie wiem tez ile soli dodac lyzeczek ? i ile gotowac minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fellka 258963200
nie dodawaj soli bo będą twarde, ok, 12-14 minut, sprawdź widelcem, natnij końcówki nożem, taki krzyżyk, wówczas nie będzie goryczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamiatam ulice*
natnij końcówki przed gotowaniem of kors, dodaj do gotowania troszkę cukru, pół małej łyżeczki, posolić można po ugotowaniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość potnij na mniejsze rózyczki so
li tak plaska lyzeczke, a gotuj tak dlugo az bedzie dobry - musisz brac i probowac, żadne minuty nic ci nie powiedza, kazdy brokul jest inny, inna kuchenka intp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cirtty
ale jak to??bez soli?? bedzie ohyda..sol musi byc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamiatam ulice*
o w mordę, błąaaaaąąąąd!!!! mi chodziło o brukselkę wcześniej, brokuł gotujesz normalnie jak kalafior, szczypta soli, ok. 10-12 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość JUUY8
CUKIER??PIERWSZE SLYSZE,,,SOL MA BYC RZECZ JASNA A NIE CUKIER

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie no co wy
brokuły gotuje się krócej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najwyżej 8 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiem i ja .....
zagotuj wodę z solą ( ok 2 łyżeczki ) i odrobiną cukru....jak wodą będzie wrzała dopiero włóż brokuł

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hulaka bez robaka
Do brokułów tak jak kalafiorow i fasolki szparagowej dodaję zawsze troche soli i trochę cukru . I nie można ich rozgotowac bo sie pacia zrobi - klika minut tylko. Do tego sos zrobiony z majonezu i keczupu oraz czosnku - mniam;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poryta****
Zdajesz sobie sprawę, że brokuł to genetycznie zmodyfikowany kalafior nie występujący w naturze? Smacznego. :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hulaka bez robaka
poryta - ty jestes poryta:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×