Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakzłapać

czy złapanie faceta na brzuch to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość jakzłapać

kocham go, jest grzeczny pracowity mieszka na wsi ale on mnie nie kocha raczej i flirtuje z innymi złapałabym go na brzuch jakos ale nie wiem czy to dobry pomysl ciul z miłością, chodzi mi o przyszłość

Gość jakzłapać
ale nie musiałabym się martwić o nic wielką miłość już przeżyłam i nieliczę na inną

Gość 456trt
a co jesli on nie bedzie z tobą chciał byc .. Zostaniesz samotną matką .. A wiesz jaką szanse ma samotna matka na faceta ? PRawie rzadną . Moja ciotka jest samotną matka i nikt jej nie chce .. Rzaden facet nie chce wychowywac obcego dziecka .

Gość taka jak ty27
Pomysl najglupszy z mozliwych

Gość jakzłapać
ale mnie juz raczej nic dobrego nie spotka jakas milosc... gdybym miala dziecko mialabym dla kogo zyc, wiem ze on by je wychowywal napewno

pomysl najglupszy z mozliwych Pomysl o szczesciu dziecka - na co ojciec z przymusu Jestes w stanie zniszczyc sobie i jemu zycie dla kasy?

Gość fajna...
hahahah super rozpocznijmy wielka akcje lapania na brzuch :P masakra normalnie :P

Gość jakzłapać
nie chodzi o kase, mialabym gdzie mieszkac, to wies co bardzo lubie, ludzie super, onpracowity, zna sie na wszystkim doslownie

Gość hghtr6g
w TYM przypadku to glupi pomysl, bo on cie nie kocha, jak ty sobie wyobrazasz pozniej z nim zyc? jeszcze bardziej mu sie odechce z toba sptykac, bo bedzie mial tez na glowie to dziecko..ktorego nie planowal i moze zupelnie odejdzie. wtedy Ty sama zostaniesz, bedziesz w nim zakochana a on bedzie z innymi, juz taka jego natura...jednak gdyby cie kochal mocno..bylibyscie razem...ale nie byl by pewny tego tak 100% czy chce sie toba zenic, to wtedy to dobry pomysl. albo inny - powiedz mu tylko ze jetes w ciazy, gdy bedzie chcial wynikow, i powie ze jesli je dostanie to wtedy sie ozeni...wtedy wskocz z nim do lozka.

Gość jakzłapać
stara sie robie :( gdzie tu znalezc zaradnego faceta, trafil mi sie jak slepej kurze ziarno

Gość fajna...
jak czytam takie rzeczy to sie wstydze ze jestem kobieta ...do pracy sie lepiej wez !

Nic tylko czysta perfidia, kalkulacja, chec zysku Nie ma miejsca na sentymenty, uczucia...JEJU skad tacy ludzie sie biora....

Gość jakzłapać
ja juz po prostu chcialabym miec dziecko z kims zaradnym on nie pali nie pije znacie kogos kto tak złapal

Ja nie znam W moim otoczeniu ludzie pobieraja sie z milosci a nie "na dziecko" Takze sory ja nie pomogę

Gość jakzłapać
nie chce zostac sama do konca zycia :(

A czemu masz być sama?masz 60 lat i wkrótce umierasz? Spotykaj sie z ludzmi, baw sie, zakochaj i wtedy mysl o slubie

Gość jakzłapać
w 1 zwiazku mialam wyjsc za maz ale stwierdzil ze nie kocha, pozniej chcial wrocic .... poznalam tego, tamtemu nie dorownuje, znow sie całą sobą zaangażowałam, ale tez raczej nie kocha nie mam sił znów się zakochac

Gość oczywiście że możliwe
mnie tylko zastanawia jaki stosunek będziesz miała do tego "dziecka" skoro juz teraz jest tylko narzedziem do tego by zapewnić sobie mieszkanie na wsi i to by ktoś Cię utrzymywał..... dziś będziesz traktować przedmiotowo tego faceta a potem przedmiotowo będziesz traktować dziecko....dziecko to pewnie lokata na przyszłość która zapewni Ci pogodną starość

Gość jakzłapać
dziecka pragne juz od paru lat