Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapkowa panna

czy chodzicie jeszcze w japonkach?

Polecane posty

Gość klapkowa panna

dziewczyny, wiem ze to glupie pytanie ale czy chodzicie jeszcze w japonkach? Pogoda jest b. ladna, cieplo, chociaz to pazdziernik i jest mi troche glupio wyskoczyc w japonkach, no ale nogi nie mieszcza mi sie juz w zadne buty, takie sa spuchniete i stad to pytanie. Nie bedzie to glupio wygladc?

spokojnie u nas w mieście kupe kobiet w japonkach lub sandałach jeszcze chodzi jak się tak popatrzy po ulicach a rozumiem że w ciązy jesteś skoro o tych nogach piszesz że napuchnięte to tym bardziej się nie przejmuj twoja wygoda i komfort są teraz najważniejsze

Gość klapkowa panna
czyli nie bedzie to glupio wygladac? bo jakos mam opory... :O

Gość klapkowa panna
tak, w ciazy jestem. no ok, przekonalyscie mnie :) dziekuje Wam bardzo :) smigam wiec na zakupy :)

Gość ja też jestemw ciąży
i chodze w japonkach jak jest taka pogoda jak dziś:D nie obchodzą mnie inni ..:) a jak widze u nas jeszcze sporo osób chodzi w letnich butach

spokojnie ponad 20 stopni na dworze słoneczko świeci nie masz się czym stresować :) no chyba że ważniejsze dla ciebie jest co ludzie powiedzą niż twój własny komfort a na to już nic nie poradzę a ludzie i tak nic nie powiedzą bo jeszcze wiele kobiet tak chodzi