Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xany83

Nowa lalka Baby Alive - model 2011

Polecane posty

Gość xany83

Czy ktoś posiada najnowszą lalkę Baby Alive z kolekcji 2011 "My Baby"? Córeczka widziała lalkę Baby Alive z wcześniejszej serii , tej z nocniczkiem i była zachwycona jak lala porusza ustami i oczkami w trakcie mówienia. Przymierzam się do zakupu tej lali - a tutaj wygląda na to, że nowy model nie ma już tych funkcji :(. Czy ktoś mógłby się podzielić opiniami na temat najnoszego modelu? Czy ciągle warto kupić? A może orientujecie się czy i gdzie można znaleźć te starsze modele?

Ja mam starą tą z nocnikiem i powiem ci ze nie warto! Moja M się nią niecierpi bawić. Ta lalka jest okropnie ciezka i dziecku trudno ją nosić. Mala ma 5 lat i mówi ze dla niej za ciezka. Podobne funkcje ma baby born (my mamy ta z magicznym nocniczkiem) i jest ekstra mala ją uwielbia - teraz na mikolaja sobie zażyczyła plazowa baby born. Chouchou jest fajna (mamy tą "chorą")... Nawet Natalie są lepsze niż ta alive. Ja żaluje bardzo ze ją kupilam.

Gość xany83
Mojej córeczce zależy na lali , która mówi i w dodatku do ok 38 cm max długości żeby pasowała do innych akcesoriów , które mała posiada ;). Baby borna mamy - i niestety leży w kącie, córeczka tej lalki nie znosi... Wybór mówiących lalek jest na naszym rynku ograniczony - można dostać little mommy z fisher price ale te są wyłącznie w wersji angielsko języcznej.