Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jacieeeeeeeeeeee

scopolan w ciazy brał ktos??

Polecane posty

Gość a jacieeeeeeeeeeee

brał ktos te tabletki w ciazy?? dostałam je od mojej gin mam wg zalecen brac rano i wieczorem ale na necie rozne sa opinie... moze lepiej brac tylko w przypadkach gdy bardzo twardnieje brzuch??

Gość no co ty no
chyba od tego jest ginekolog aby wiedzieć co ci zapisać. W końcu on wie co ci dolega. Skoro nie wierzysz swojemu lekarzowi to chyba czas zmienić na innego.

Gość a jacieeeeeeeeeeee
tak ale chciałam sie dowiedziec czy inne mamy brały te tabletki i bylo wszytsko ok??

jak gin ci zapisał to znaczy że masz je brać ehhhhh no chyba że w wywiadzie lekarskim nakłamałaś w celu bliżej nie określonym to wtedy się zastanawiaj ale jeśli mówiłaś prawdę to bierz

Gość a jacieeeeeeeeeeee
powiedziałam tylko ze mi twardnieje brzuch i tyle zreszta to nie jest jakies uciazliwe czy cos.... w sumie to nie istotne chciałam tylko wiedziec czy ktoras to brała w ciazy i tyle....

Gość pęczek
ja brałam scopolan w ciąży przez długi czas łącznie z nospa forte i udało się dzięki temu opanować skurcze macicy. mysle ze lekarz wie co robi.

Gość pęczek
a jesli chodzi o twardnienie brzucha to przeciez to sa skurcze, ja z poczatku takie twardnienie olałam a po kilku dniach trafiłam do szpitala z regularnymi skurczami co 10 minut w 20 tygodniu. po wyjściu ze szpitala brałam właśnie scopolan 2 razy dziennie i nospa forte 3 razy dziennie i tak przez 2 miesiące lezenia w domu az w koncu udało sie odstawic scopolan i jadę na samej nospie do konca ciąży.

Gość a jacieeeeeeeeeeee
dziekuje pęczek za inf. Po prostu przeczytałam gdzies ze skopolan moze wywołac przedwczesny poród i dlatego sie pytam czy to w normie przepisywanie tego leku w ciazy ...