Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaustrofobiczna_jazda

Jak Wai fececi tłumaczą, ze nie robią Wam dobrze?

Polecane posty

Kupiłam dzis z durexa play very cherry słodki w smaku żel intymny próbowałam właśnie... faktycznie słodki w smaku jak lizak, do sexu analnego oralnego i waginalnego 3w1 mysle ze dałoby sie NIM zrobić swietną minetkę :D tylko jak przekonac tych osłów do tego ;)

Gość Urughaijka
Ja jeszcze nie mialam takiej sytuacji, ale ja tego nie lubię, to nudne, w ogóle mnie to nie kręci. W ogóle raz mi sie zdarzyło9 że spałam z takim chłoapakiem ( w sensie, że w jednym lozku, a nie ze sex) a on mi rano powiedział, że chciał mi to zrobić jak zasnęlam ;/ faceci niektorzy są oblesni, to byl moj kolega i jeszcze malo go znałam, jak mozna tak robić obcej lasce??????

Gość facet...!#@
do klaustrofobiczna_jazda nie poddawaj się. GG to ciężka sprawa i wymaga naprawdę sporych poświęceń, ale minetka to żaden problem, więc niech się postara. Zresztą od tego to już niedaleko do innych fajnych rzeczy ;-) więc warto powalczyć. do berta mi No ja nie wiem czy te żele takie fajne są. Kiedyś kupowałem gumki smakowe, ale panna szybko z nich zrezygnowała na rzecz naturalnego kontaktu. Zresztą co to za lodzik w kaloszu :-) Jedyna rada jaką mam to całkowita depilacja okolic (no można mały paseczek zostawić) - bo po pierwsze znacznie większe doznania przez skórę są, a poza tym włoski mogą nas łaskotać. do Urughaijka można, można, w tym nie ma nic obrzydliwego (tzn facet-kobieta, kobieta-facet, bo facet facetowi to faktycznie obrzydliwe). Inna rzecz, że nie wiem jak on chciał to zrobić tak abyś się nie obudziła. No chyba, że śpisz nago z rozłożonymi nogami :-). A co do tego, czy cię kręci, to powiem tak: przede wszystkim musisz się nastawić do tego pozytywnie, że to coś fajnego, miła zabawa, itd. Potem jak się wyluzujesz to zobaczysz, że to wcale nie jest takie nudne, kiedy języczek twojego partnera będzie się powoli zbiżał do najbardziej erogennych stref twojej cipki. Tak podchodził i odchodził, kręcił kółeczka obok, raz czubeczkiem raz całym języczkiem. Bo wcale nie trzeba przy tym dochodzić, może to być po prostu element seksu. Powodzenia!

Gość Outorka
Dostałam konkretną odoowiedz: bo tego nie lubi.

Gość facet!#@
no to czas zmienić faceta skoro takiego drobiazgu dla drugiej osoby nie chce zrobić. Co będzie jak zachorujesz i trzeba się tobą zaopiekować? też powie, że nie lubi?

Gość Outorka
A ty kolego skąd się tu wziales tak szybko?

Gość Outorka
Tu nie ma analogii bo jak będzie konieczność to się zaooiekuje mną jest dobry czuły teoskliwy Jak będę fo naciskać to do minety też się pewnie zmusi ale z niewolnika nie ma pracownika Nie będę miała przyjemności wiedząc że on się tym męczy .

Gość facet!@#
co to znaczy męczyć się? Oral to przyjemnność także dla robiącego. Polega ona na satysfakcji z tego, że drugiej osobie jest przyjemne. Jest to nie tylko satysfakcjonujące, ale też podniecające. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jeśli partner nie chce (nie lubi) zrobić mi dobrze ustami, to znaczy, że nie zasługuje aby być ze mną. Rozumiem, że można się brzydzić połykania, GG, ale pieszczot ustami???? Chore.

Może brzydzić: - brak higieny; - świadomość dużej ilości byłych partnerów; - brzydka cipa.

Gość Outorka
partnerów dwóch przed nim, higiena jest - no wiadomo że zapachu kobiety z siebie nie usunę. mam ładną muszelkę, ani ciemną, ani żadnych zgrublowanych motyli. po tym wszystkim to sie nawet spróbowałam z desperacji, spodziewałam sie jakiegoś kwasu a tymczasem nic nieprzyjemnego w smaku to nie jest. Nie skarżyli sie poprzednicy, po prostu ten tak ma, że "tego" nie lubi i już. :(

Cóz, niektórym przeszkadza, że ktokolwiek był. Są też tacy co się po prostu brzydzą. Dziwne tedy, że tam malego wkladają. :o