Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko małe takie

pytanie do MINIA85 ?????????????????????

Polecane posty

napisałaś na jednym temacie dotyczacym płci okreslenia ze cała ciaze miałas mówine dziewczynka a jednka urodził sie synus, jak to mozliwe??? czy na usg wyrazni enie było widac meskich narzadów??takie zeczy teraz juz ponoc sie nie zdarzaja po 20 tyg ciazy?? przepraszam za ten temat ale jestem tak ciekawa:):)

:)

było tak: pierwszy raz około 14tc lekarz powiedział mi, że na ten moment wygląda to na dziewczynkę. 18tc raczej dziewczynka 24tc miałam 3d i robił mi je inny lekarz, jeden z najlepszych we Wro, sprzęt bdb. Zanim przełączył na 3d mówi, że dziewczynka, a po przełączeniu było ewidentnie widać narządy męskie. Sam był zdziwiony, ale tak to wyglądało w 30tc dziewczynka w 36tc nadal dziewczynka jeszcze inny lekarz, na innym aparacie czyli na zwykłym usg mój syn wyglądał na dziewczynkę. Lekarz mówił, że 3d da tylko 100% pewności. Zresztą jest tu wiele tematów na temat pomyłek. Sama znam odwrotny. Całą ciążę mówili mojej sąsiadce, że będzie chłopak. Całą wyprawkę miała niebieską, ale nie była na 3d.

az nie moge w to uwierzyć:)) moja gin twierdzi ze to niemozliwe w tych czasach , pomyłka owszem jesli w 13-14 tyg sie stwierdza płac ale to na na połówkowym to zazwyczaj jest do końca:)) czekam na dzidziusia i moze byc niespodzianka:))ale za 3 m-ce sie dowiem

Gość gość
Jest możliwe Moja znajoma miała mówione przez całą ciąże że chłopak jeszcze w dniu porodu mówili że chłopak a urodziła się dziewczynka :) Czasem dziecko tak nie fortunnie jest położone że idzie odczytać inaczej płeć :)

ja w 14 tygodniu dowiedziałam się że będzie facet,ale dziecko super się ułożyło bo dosłownie usiadł na tym patyku do usg :D i urodził się facet.

Gość autorka tego topa
znam też jedną dziewczynę, której mówiono, że będzie dziewczynka 8,5 miesiąca, a urodził się chłopiec - ma różową pościel, kołyskę i bodziaki, no cóż:D...dobrze, że z wózkiem poczekali:p

autorko tematu nie nastawiaj się na pomyłkę przy usg, moja lekarka twierdzi że pomyłki teraz sa sporadyczne, jeśli lekarz wie to mówi , jak nie jest pewien to i nie mówi zazwyczaj tak jest:) a usg połówkowe daje na prawde duzą pewnosc, ja jestem w ciazy i to 3 raz jak narazie nie było pomyłki ale teraz od 13 tyg mam mówione płec i za kazdym razem widac dokładniej ostatnio nawet sama zauważyłam co moje maleństwo chowa miedzy nóżkami:))

Gość gość
Zawsze warto ciuszki kupować neutralne poza tym małe dziecko nie potrzebuje wydziwianych ciuszków potem warto się dopiero skupić bardziej na ciuszkach według płci.

żeby nie było niejasności nikt nie dał mi 100% na żadnym z usg. Mówili różnie "wygląda na dziewczynkę", "będzie raczej dziewczynka" itd. Chodziłam do dra Fuchsa z Wroc- jeden z najlepszych, sprzęt super. Mojej koleżance powiedział, że na 100% dziewczynka i się nie pomylił. U mnie była to cały czas"raczej" dziewczynka oprócz właśnie tego 3d :)