Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona87

Kto zna fajna orkiestre na wesele z okolic rybnika raciborza???

Polecane posty

Gość Iwona87

Hej znacie moze jakas fajna orkiestre która zagra dla kazdego tzn.cos do starszych i młodych,fjnie by bylo gdyby były jakies ciekawe instrumenty np.perkusja saksofon no i dobra zabawa z góry dziekuje za opowiedzi :-)a zarazem prosz bardzo o jakas rade pozdrawiam wszystkich z forum

Gość Iwona87
Moze mi ktos cos polecic

a ja polecam zespół Twings. akurat jesteśmy świeżo po weselu. zespół zrobił naprawdę super wrażenie na gościach a najbardziej dziewczyna która śpiewa. z czystym sumieniem mogę polecić :)

Gość Sanman
Hejka, ja też polecam zespół Twings, swietnie sie z nimi bawilam. Można powiedzieć, ze dla każdego coś dobrego i starsi sie dobrze bawili i młodzi tez:) poza tym fajnie prowadzą zabawy i całe wesele. Gorąco polecam

Gość jajajajajajah
a ja polecam duo vocal&sax... my ich mamy :)

Gość makatka03
My mamy zespół Colt (3 osoby)- sprawdzony, bo bawiliśmy się z nimi na weselu koleżanki. Żona jednego z muzyków prowadzi usługi foto - wideo, więc przy okazji mamy wszystko w komplecie :) (ale można wziąć tylko zespół oczywiście) www.fotomuz.pl Inne zespoły: http://www.wesela.studio-filmowe.com.pl/index.php?m=4

Gość do Karcia25
Tak.Zgadzam się - BRYGADA PRACUJĄCA jest zajefajna .POLECAM

Gość ania26o
polecam wszystkim dj wodzireja z ok Raciborza jest super gra w całym województwie u nas grał w zeszłym roku super wesele dlatego go polecam www.mariodj.pl

Gość Rising Moon
Dzień dobry, Tu zespół Rising Moon, nasz zespół oferuje oprawę imprez okolicznościowych m.in. jubileuszy, urodzin, wesel, zabaw sylwestrowych oraz różnego rodzaju festynów. 4-osobowy zespół z wokalem zarówno damskim jak i męskim. Dostępne instrumenty to gitara, gitara basowa, keyboard, perkusja. W zależności od potrzeb klienta istnieje możliwość wynajęcia tylko części zespołu. Wszystkie utwory są wykonywane przy użyciu profesjonalnego sprzętu muzycznego, w 100% na żywo. W repertuarze muzycznym można znaleźć m.in. rock, rock&roll, blues, disco, reggae itp. Ponadto, w ofercie szeroki wachlarz zabaw weselnych. Kontakt telefoniczny: Tel. 505 549 147 Tel. 600 113 491 Kontakt drogą elektroniczną: GG:43125755 Profil zespołu na: http://rising-moon.kapele-wesele.pl