Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaródka

jestem w 38 tyg i do tej pory przytyłam tylko niecałe 7 kg

Polecane posty

Gość kajaródka

Przed ciążą ważyłam przy 165 cm 60 kg, do 14 tygodnia schudłam 6 kg leżałam w szpitalu z tego powodu, zaczęłam przybierać powoli dziecko się rozwija dobrze, a ja ważę w 38 tyg 61 kg wszystko jakoś mi się rozeszło że mam malutki brzuch i to wysoko że niektórzy nie wierzą że niedługo rodze.

Gość nie bardzo rozumiem po co to
tutaj opisałaś masz jakieś konkretne pytanie w związku z tą sytuacją? czy o co chodzi?

Gość kajaródka
chciałam zapytać czy któraś miała podobnie bo mnie to dziwi choć lekarz mówi że to wporządku jest

Gość no i co lepiej sie poczulas
ze to napsialas i wzbudzilas zazdrosc wiekszosci dziewczyn ciezarnych?? Bo nie bardoz rozumiem po co ten temat :o

Gość nie bardzo rozumiem po co to
ale po co Ci wiedzieć czy ktoś był w podobnej sytuacji? czy to coś zmieni? skoro dziecko jest zdrowe i lekarz twierdzi iż jest ok to nie ma problemu raczej mnóstwo kobiet CHUDNIE będąc w ciąży i waży mniej niż przed ciążą w dniu porodu i jest ok

Gość sweetmalenka
to ty zmień lekarza póki jeszcze czas, bo głupoty gada. 10 kg w 33 tc to nie jest za dużo, zostało ci =/-7 tygodni, a przytyłam 18 kg i nikt nie mówił, że za dużo, więc gdybys miała dobić do mojej wagi to ponad kg tygodniowo :) da się?

Gość malajamalutka
nie rozumiem, skoro lekarz mowi , ze to ok to nie wiem po co tu piszesz. Ja tez tak malo przytylam przez cala ciaze, nie mialam nic do zrzucenia, ale dziecko bylo niewielkie i nieduzo wod plodowych mialam. dziecki temu rostepow mam bardzo malutko. Jak chcesz sie dowartosciowac tym, ze malo przytylas to raczej nie na kafe, lepiej idz sie z mezem poprzytulac

Gość malajamalutka
nie rozumiem, skoro lekarz mowi , ze to ok to nie wiem po co tu piszesz. Ja tez tak malo przytylam przez cala ciaze, nie mialam nic do zrzucenia, ale dziecko bylo niewielkie i nieduzo wod plodowych mialam. dziecki temu rostepow mam bardzo malutko. Jak chcesz sie dowartosciowac tym, ze malo przytylas to raczej nie na kafe, lepiej idz sie z mezem poprzytulac

Gość no to ja przytyłam
4 więcej ale jedno dziecko miałam więcej w brzuchu. żadnych zbędnych kilogramów;)

Gość gość
Myśle że nie ma się czym martwić ja będąc w ciąży stracilam 10 kg a potem przybralam bardzo malo stad do dzis polowa osob nawet niewiedziala ze ja w ciazy bylam :) Mysle ze to normalne nie zawsze ciaza musi oznaczac sporo kg w gore.

Gość ronal20000
zaraz, ze pisze to dla zazdrosci, dajcie spokoj, pisze to pisze, nei chcecie to nie gadajcie z autorka o tym Ja tez przytylam w calej ciazy tylko 9 kg. ale wszytsko bylo ok. A po urodzeniu dziecka, po meisiacu wazylam tyle ile przed ciaza

Gość i co z tegooo
ja do dnia porodu przytyłam 8 kilo, miałam cukrzycę ciążową i jadłam jak ptaszek a dziecko wielkie 4 kilo

Ja jestem w 15tyg. i jak na razie przytyłam może 1kg (nie jestem pewna) ale zobaczymy co będzie dalej :P Myślę, że każda by chciała 7kg :) Skoro lekarze mówią, że wszystko ok to chyba nie ma się o co martwić ;)

Gość bail
zazdroscic!!!! ja przytyłam 35kg ale juz prawie waże tyle co przed ciążą:) skoro wszystko jest z dzieckiem ok to tylko sie cieszyć zycze szczesliwego rozwiązania