Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dancing lady

problem z imprezami

Polecane posty

Gość dancing lady

Witam, mam pewien problem otóż odkad moje najlepsze kolezanki poznały facetów lub wyszły za mąż nie mam z kim chodzic na imprezy.... I tu zaczyna sie problem bo co to za impreza na która idziesz sama? I czy wogóle samemu można sie fajnie bawic? Czekam na jakieś porady, moze któras z Was tez sama imprezuje i jest jej z tym dobrze? Jak sobie z tym poradzic?

Gość a ja znam takie
rozwiązanie

Gość a ja znam takie
i ty znajdź sobie faceta

Gość dancing lady
uwierz ze juz niejednego w zyciu spotkałam ale żaden nie nadawał sie na dłuższy zwiazek i nie jestem jakas specjalnie wybredna zeby nie było ale nie chce byc z kims tylko dlatego zeby nie być sama... to żałosne

Gość dancing lady
mam 57 lat

Gość dancing lady
dobry żart;p do tych 57 lat jeszcze trooche mi brakuje

Gość a ja znam takie
na każdym topiku podszyw żal

Gość dancing lady
wiec najlepiej je ignorowac

Gość coneccccted
ja macie około 20 paru lat to możecie iść ze mnąteż sie nudze lasie pozajmowane...może niekoniecznie jakieś dzikie baunsy ale wycieczka do galerii (ale nie handlowej)

Gość dancing lady
ChicaBomb i dobrze Ci z tym? nie masz tak ze np.schodzisz z parkietu stajesz sama i nie masz nikogo znajomego do którego mozesz sie odezwac?

No wiesz nie zawsze chodzę sama,ale dobrze mi bo nie jestem uzależniona od innych i umiem bawić się sama

Oczywiście gdy nie mam dobrego humoru i pójdę gdzieś sama to mam wrażenie że wszyscy gapią się na mnie jak na kretynkę że każdy z kimś gada a ja nie,ale to tylko gdy mam doła

Ja bym nie poszła sama na imprezę, bo bym się bała. Poza tym, czułabym się dziwnie, jak jakaś desperatka. Nie miałam znajomych, faceta, więc nie chodziłam na imprezy przez jakieś 3-4 lata. Teraz mam znajomych i wychodzę na luzie.

Gość GFDG
JA JESZCZE NIE MAM OSIEMNASTUUU XDDDDDDD

Gość dancing lady
23, z południa Polski;p ChicaBomb a dlaczego zdarza Ci sie chodzić samej na imprezy? Często tak masz?

Gość dancing lady
Rhovannion czemu desperatka?? jesli uwielbiam tanczyc a nie mam z kim wyjść to mam siedzieć w domu? marnowac swoje najlepsze lata?

dancing lady - ja bym się tak czuła, nie mówię, że każdy ma się tak czuć. Ja całe liceum przesiedziałam na tyłku, chodząc na imprezę dwa razy do roku i jakoś nie czuję, że zmarnowałam swoje najlepsze lata. No, ale każdy ma inaczej.