Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urughaijka

Czy tacy mili, spokojni, normalni, kultiralni chłopacy

Polecane posty

Gość Urughaijka

myślicie, że taki będzie umiał dominować w łóżku? Taki pogodny, miły, inteligentny, spokojny, kulturalny. Jakoś sobie nie umiem wyobrazić tego.

Hmmm, mój Pan jest baaaardzo inteligentny, miły, kulturalny i pogodny. Spokojny-zależy co masz na myśli. :classic_cool:

Gość zmarszczony
Musiałby cierpieć na schizofrenie

Gość duży mózg mały mały
ja jestem taki i nie ma bata nic nie wiem i wierze w kapuste i w pszczółki a kobieta robi mi wszystko

Gość Urughaijka
Nie znam go za dobrze, tylko jestesmy na jednym kierunku, jest spokojny czyli mówi spokojnie, nie denerwuje się, nie wydziera jak to niektórzy, do wszystkiego podchodzi spokojnie :]

Gość Urughaijka
To, że akurat jest inteligentny to tu miało dalsze znaczenie, ale jest taki, dobrze się uczy i zawsze odpowie coś adekwatnego i an poziomie.

Gość Urughaijka
No ale on nie jest taki opanowany w sensie, że typu "kamienna twarz" i taki jakby emocji nie ukazywał, tylko bardziej taki, że do wszystkiego podchodzi z dystansem, często się uśmiecha tak pogodnie i np. powie: "beeez przesady" :]

Perwersja "moj pan" ;) jestes jego suka, ktora pozwala mu robić wszystko- to raczej akt desperacji,lub braku szacunku do własnej osoby-fetysz....??? Ja i tak mam swoje zdanie na twoj temat....

Gość Urughaijka
Ja też chcę pana ale to bez sensu bo i tak bym go nie słuchała

Ja jestem spokojny i kulturalny ale jednocześnie nie jestem facetem który unika niebezpieczeństwa. Jestem bardzo dominujący w łóżku. Myślę jednak że codziennie usposobienie nie ma dużo wspólnego z preferencjami seksualnymi.

mała ironia A ty myslisz ze ja przejmuje sie jej zdaniem?!!! Mam ja w dupie- i wasz klub wzajemnej adoracji.

Gość Urughaijka
DrogaDoŚwitu - a jestem na co dzień taki miły, pogodny i w ogóle uśmiechasz się czasami? :P I czy tak się wyróżniasz jakoś czy niespecjalnie? Bo ten chłopak to jest taki, że raczej rozmawia tylko z najbliższymi osobami w otoczeniu, a mamy dużo takich chłopaków, co gadają z kim popadnie, śmieją się głośno, jakieś głupie teksty gadają itp. nie mówię, żeby to było złe, ale jeden taki w sumie, którego zachowanie bezczelne najbardziej się w oczy rzucało, to własnie już go sprawdziłam i on raczej uwielbia dominować w łożku i w ogóle.

Gość Urughaijka
*jesteś miało być

Gość zmarszczony
Może on jest hersztem jakiejś głęboko zakonspirowanej sekty, porozumiewają się jakimś sekretnym kodem, Ciebie wciągną jako następną i będziesz się musiała seksualnie oddawać jej członkom

Gość Urughaijka
zmarszczony - niestey nie rozumiem o co Ci chodzi ;]

Gość Coś podobnego
Perwersja jeżeli jest tylko trochę uczciwa to nie moze miec sama szacunku do siebie.Ale to jej życie i nic nikomu do tego.