Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjonalna Julia

Błagam! Podajcie chociaż jeden powód dla którego warto głosowac na PO

Polecane posty

Gość kobieto masz mózg?
o nie przyszedł shatyn to już dyskusji nie będzie :D

Gość huehiue odczepcie sie od
myslacych - wystarczy popatrzec w staystyki - wiekszosc ludzi z wyzszym wyksztalceniem jest za PO i jeden z drugim nieudacznikow na kafe tych statystyk nie zmiania:)

Gość booooooooo
wystarczy popatrzec na konkurencje w postaci p Szczypinskiej, Nelly Rokity, Hofmana i innych groteskowych postaci,z obroncami krzyza na czele

Gość BiednyMuzyk22
ta sa studenci ktorych utrzymuja starzy :P robie agitacje przedwyborcza i pytam ludzi okolo mojego wieku o raz (to ciekawe) mlodszych efekt - PO popieraja osoby ktore nigdy nie pracowaly oraz osoby nieletnie :P wyjatkiem byla laska naiwna jak malo kto (twierdzila ze zamieszki w londynie wywolali bliali a sama miala zakaz wychodzenia z domu bo w jej dzielnicy najczasciej gwalcili czarni ) ;)

Gość sondaże kłamia
nie znam nikogo kto zagłosuje na PO

Gość sondaże kłamia
klamia co widac po tusku jak się miota

Gość ja chocby dlatego
ze PO popiera Tym, Gajos, Olbrychski, Zamachowski . Materna, Chyra , Fedorowicz , Kowalewski, Pszoniak - ludzie , ktorych uwazam za fajnych i inteligentnych. No i Penderecki, Preisner , Wajda, duzo by wymieniać...

Gość precz z rudym zboczeńcem
:P

Gość masz linka
kto popiera PO , chętnie poczytam

23:01 [zgłoś do usunięcia] ja chocby dlatego ze PO popiera Tym, Gajos, Olbrychski, Zamachowski . Materna, Chyra , Fedorowicz , Kowalewski, Pszoniak - ludzie , ktorych uwazam za fajnych i inteligentnych. No i Penderecki, Preisner , Wajda, duzo by wymieniać..." Ja jeszcze do tego towarzystwa dodałbym qrwy z placu słowiańskiego i przestępców z montelupich. Oni też popierają rudego zboczeńca. :P

Jak dla kogoś aktor jest autorytetem to taka osoba musi być bardzo prymitywna i słabo wykształcona z kompleksami. :)

Gość BiednyMuzyk22
aktor z zasady cos wiarygodnie udaje i ma za to kase czyz nie???

Gość ja chocby dlatego
wymienilam głownie aktoroiw z dobrych filmow , chocby z kultowgo MISia, a nie z jakichs durnych seriali ,piszac,ze ich po prostu lubię Dla mnie jest wiecej autorytetow - a w kadym razie ludzi, ktorzy maja w zycoi powazne osiagniecia ,popierajacych PO( ale na kafe sa w wiekszosci dzieciaki i niekoniecznie innych rozpoznaja . Ale prosze bardzo - prof Bartoszewski, prof. Hartman, prof Maria Janion; noblisci Szymborska, Walesa; rezyserowie Holland , Kutz, Borcuch Kidawa Błonski, dyrygent Witt; sportowcy Zasada, Hołowczyc, Kołecki, Fibak - i wielu innych

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
23:23 [zgłoś do usunięcia] ja chocby dlatego wymienilam głownie aktoroiw z dobrych filmow , chocby z kultowgo MISia, a nie z jakichs durnych seriali ,piszac,ze ich po prostu lubię Dla mnie jest wiecej autorytetow - a w kadym razie ludzi, ktorzy maja w zycoi powazne osiagniecia ,popierajacych PO( ale na kafe sa w wiekszosci dzieciaki i niekoniecznie innych rozpoznaja . Ale prosze bardzo - prof Bartoszewski, prof. Hartman, prof Maria Janion; noblisci Szymborska, Walesa; rezyserowie Holland , Kutz, Borcuch Kidawa Błonski, dyrygent Witt; sportowcy Zasada, Hołowczyc, Kołecki, Fibak - i wielu innych " Gratuluje autorytetów. :D:D:D:D:D Lech Wałęsa zwany Bolkiem, tajny współpracownik SB, wykształcenie podstawowe. Władek Bartoszewski pseudonim profesor, wykształcenie średnie bez matury Kutz to stary komuch , idiota Hołowczyc kierowca Fibak tenisista Qrwa brakuje tu jeszcze wojtka Jaruzelskiego, Kiszczaka, Urbana i inne hołoty. :D:D:D:D

Gość zupełnie nie rozumiem
To wcale nie prawda, że ludzie z wyższym wykształceniem są tylko za PO, gooooozik prawda, ktoś tu sieje propagandę antypisowską, pewnie jakiś zakamuflowany pełowiec. PO nie popisała się podczas swoich rzadów no i ...... obiecanki okazały się cacankami!!!

Gość racjonalna Julia
Tak myślałam...

Gość 23232323232323232323232
NIE MA TAKIEGO POWODU Nikt normalny nie głosuje na PO-paprańców :) Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych.