Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o odp

17 tabletek zamiast 21 co sie stanie ? czy moge tak zabrac?

Polecane posty

Gość blagam o odp

mam wredna siostre, cztery ostatnie tabletki z opakowania wyrzucila mi do toaety :O nie mam brakujacego opakowania by te dwie uzupelnic, mam wypisana recepte z 'gory' ale moge ja wykupic dopiero w poniedzialek. co sie stanie jak nie skoncze calego opakowania? prosze o odp!!

Gość blagam o odp
by uzupelnic te cztery, przepraszam, pomylilo mi sie

Gość Perw przed snem
Nie możesz sobie wydłużyć przerwy. Przerwa nie może trwać dłużej niż 7 dni. Traktuj to tak jakbyś zaczęła przerwę od pierwszej pominiętej tabletki. Skuteczność antykoncepcyjna nie powinna być zmniejszona chociaż nie wiem jakie tabletki bierzesz i jak to jest przy tabletkach dwu- i trójfazowych.

Gość blagam o odp
biore syndi 35 dzisiaj zauwazylam,ze te malpa mi wyrzucila tabletki, wiec ostatnia 19 zjadalam wczoraj, czyli mam traktowac to tak, ze dzis zaczyna sie przerwa 7-dniowa i rozpoczac nowe opakowanie w przyszla srode,tak? tabletki biore ze wzgledu na hirsutyzm, nie ze wzgledow anty i bardzo mi zalezy aby nic nie pomylic i bylo ok

Gość blagam o odp
a co jesli w ciagu tych 7 dni nie dostane okresu? moze poczekac na ten okres nawet i 10 dni jak bedzie trzeba i w pierwszy dzien okresu rozpoczac nowe opakowanie?? zabije kiedys te wredote :O

Gość blagam o odp
up:(

zrób teraz 7 dni przerwy i bedzie okej, okres dostaniesz, przerwy nie przedłużaj