Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny facet

widzieliście wywiad Lisa z Kaczyńskim?

Polecane posty

Gość wcale nie został
Rozjechany i myślę, że PiS wcale nie zyska.

Gość obiektywny facet
a obejrzales/as to chociaz? ja nie jestem fanem PISu ale niestety taka jest prawda

Gość 7daysik
List pokazał totalny brak profesjonalizmu. Sprzedawczyk jeden. Rozumiem że ma inne poglądy niż J. Kaczyński ale rozmowę można było przeprowadzić na poziomie, i przede wszystkim Lis mógł się do tej rozmowy przygotować.

Gość wcale nie został
Gdybym nie widziała to bym się nie wypowiadała. Kaczyński mówił w starym tonie. Nic zaskakującego na pewno dla Lisa.

Gość 7daysik
Do "wcale nie został" To skoro Lis tak sobie świetnie radził to czemu się wściekał? Czemu nie potrafił się porządnie wysłowić? Ciągle przerywał Kaczyńskiemu? Ciągle się mylił? Lis to powinien już zakończyć swoja karierę. O mało wścieklizny nie dostał.

Gość jasnnnnneeeee.....
Jasne kurna kaczyniak starała sie dopieprzac dla Lisa gdy ten zadawał niewygodne pytania!ha ha i co on konkretnego powiedział?tylko atakował!!!!przecież był juz premierem i sie nie udalo więc po co się pcha tam gdzie go nie chcą????????

Gość przeciez lis go zmiazdzyl
zwlaszcza tymi kibolami. tylko pisior moze patrzec na ten wywiad i miec wrazenie ze kaczor nie wyszedl na totalnego glupka ktory zaprzecza sam sobie w imie doraznych korzysci.

Gość tylko chorzy na umysle...
moga myslec ze lis tu cokolwiek wygral poza tym to nie miala byc wcale debata a wygladalo jakby byla

Gość wcale nie został
Nie napisałam, że Lis sobie świetnie radził. Na pewno jednak nie został rozjechany przez Kaczora, bo ten nic nowego nie pokazał. Powiedział co powiedział i nie upatruję jakiegokolwiek zdenerwowania ze strony Lisa w tym, że siedział przed nim prezes. Rozumiem, że szczególnie wyborcy PiS zawsze będą pisać, iż prezes za każdym razem miażdży, ale trochę obiektywizmu by się przydało.

Gość zupełnie nie rozumiem
Program wypadł fatalnie dla organizatorów. Lis ze wściekłości aż się pogubił i zadawał pytania wyrwane z kontekstu, za wszelką cenę chciał znieważyć i ośmieszyć J.K. rozpaczliwie szukał na niego haka, ale niestety wpadł we własne dołki, które podkopał dla Jarosława K. i wyszło z odwrotnym skutkiem. Lisowi nawet przeszkadzały brawa od fanów J.K. Porażka dla Lisa, a J.K. niczym nie wzruszona skała, nie dał się i świetnie sobie poradził.

Ten program powinni puszczać na zajeciach z dziennikarstwa, jako temat "jak nie prowadzić wywiadu". Marna dziennikarzyna ujawniła swoją niekompetencję, totalna kompromitacja.

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
Wybacz ale czerwony lis do ludzi kulturalnych się nie zalicza. To zwyczajny prostaczyna. :P

"A miał pan broń?" "Naród chce to słyszeć!" "To jest Pan Premier Donald Tusk a nie ten pan" "Był pan na tym meczu?" "Z kim grali?" "Jaki był wynik?".

Gość tylko wyborcy pis
piszą, że to kompromitacja, a wyborcy pozostałych partii mają polewkę z kaczora, czy widzicie w tym coś czego jeszcze nie było? też macie się czym podniecać. wywiad jak wywiad.

Gość 7daysik
Nie za każdym razem, wiele razy J. Kaczyński się skompromitował, ale musisz przyznać że do tej rozmowy był przygotowany. I to Lis poniósł klęskę. Lis w ogóle nie przygotował się do rozmowy, chyba myślał że jak będzie zadawał pytania o to co było 20 lat temu to zdenerwuje Prezesa i będzie mógł z nim robić co chce. No troszku mu nie wyszło.

Gość jasnnnnneeeee.....
no dobrze może i Lis fatastycznie nie wypadl ale słusznie mówił,że on nie startuje w wyborach na premiera!a co ten kurna Kaczyński powiedział konkretnego?????????nic!zupełnie nic!tylko potrafi przerywać wypowiedzi i cieszyć sie jak biją mu brawa!ha ha dobry pretendent do tego by być premierem!doprowadzi do wojny z Rosją i tyle tego będzie!!!!!!

Gość tralalalalaaa
Lis sie masakrycznie osmieszyl, widac bylo ze Kaczynski goruje nad nim wiedza, kultura, ogolnie wszystkim... jeszcze te glupie wstawki o doktorze czy o meczu Jagielloni, co to w ogole za pytania albo 10 minut sie spuszczal nad jakims wyrwanym z kontekstu zdaniem, ciekawe ile dostal w lape od PO za ten program.. albo ten jego debilny i pogardliwy wyraz twarzy, Kaczynski jest jaki jest ale troche szacunku jednak mu sie nalezy, chocby przez to ze jest starszy, madrzejszy, lepiej wyksztalcony (ma stopien doktora)

Gość tralalalalaaa
no a co Kaczynski mial konkretnego powiedziec jak dostawal takie debilne pytania? mowil to o co go spytal buraczany Lis

Gość zupełnie nie rozumiem
Nastrój J. K. był odwrotnie proporcjonalny do nastroju T. Lisa, dokładnie jak matematyce.

Gość 7daysik
Z tego co ja zauważyłam to raczej Lis ciągle przerywał Kaczyńskiemu...no ale może się mylę. Ogólnie jakie pytania takie odpowiedzi. Lisowi brak kultury i tyle.

Gość jasnnnnneeeee.....
dlaczego czepiacie się tak Lisa?ok może i źle poprowadził wywiad ale do uja co konkretnego zrobi K.dla Polski?nie jestem ani za PO ani za PIS ale z dwojga zlego wolę PO!!!!!!!!!Tusk trzy lata był na stanowisku premiera a ile był P.K.?Ludzie on chce zemsty za smierć brata!obraża Niemcy!zadłużył nasz kraj jak nie było kryzysu....wiec sie pytam co on nowego wniesie do Polski..?wojnę??????

Gość jasnnnnneeeee.....
*cztery

Gość ZinLion
Jest jeszcze jedna bardzo ciekawa kwestia.Ona jak najbardziej dowodzi,że Pan redaktor się nie przygotował. Mianowicie chodzi o zarzut braku woli uczestnictwa Pis w debacie z Po. Powiedział iż podobna sytuacja miała miejsce tylko na Białorusi jak i w Rosji. Ha ha. Otóż śpieszę przypomnieć iż taką sytuacja miała już miejsce i to w Polsce. Miało to miejsce podczas pierwszych wyborów w jakich platforma się w ogóle pojawiła. To były czasy jeszcze "trzech tenorów". Platforma miała wtędy już szanse wprowadzenia do parlamentu conajmniej kilkudziesięciu parlamentarzystów i dla zmaksymalizowania wyniku chciała a właściwie nieustannie proponowała Sld oficjalna debatę jakiej -jak to ujął wtędy przyszły Olechowski-kraj wymaga. Sld konsekwentnie zrezygnowało.Nie jest to więc jakieś znowu na rzadka skale nieposzanowanie standardów a poza tym sam podzielam w pewnym sensie spostrzeżenia J.Kaczyńskiego,że ta debata chyba nic szczególnego by nie wniosła a mogłaby szybko zamienić się w festiwal zastępczych tematów.

Gość 7daysik
Nie wiem co Kaczyński zrobił dla Polski, ale wiem że za czasów PiSu było mnie stać wyjechać na wakacje, było mnie stać zaciągnąć kredyt na mieszkanie i żyć na jakimś sensownym poziomie. A za czasów PO? Nie stać mnie nawet żeby odłożyć 200zł na konto oszczędnościowe bo żyję od 1 do 1 i ledwo mi starcza. PO to partia dla bogaczy i dla elity.

Gość niespodziankaaaaaaaaaaaa
wiele ludzi i to młodych chce głosowac na SLD. Juz wybieralismy miedzy 2 złego PO i PIs i nic dobrego z tego nie wyszło. Ludzie nie chca tych partii. I to ci co głosują poraz 1 o czyms to swiadczy. SLd ma duze szanse! Bo Po i Pis razem straciło w oczach narodu.

Gość nie jestem za PISem
miałem nie iśc na wybory ale Kaczyński zmasakrował Lisa że az oddam głos na PIs a może bardziej przeciwko PO

Gość co by tam donek nie wymyślił
że ma kota , zieje , pluje ,aresztuje to trzeba przyznać obiektywnie że Kaczyński ma klasę nie dał sie sprowadzic do poziomu PO i jest patryjotą i dlatego ma mój głos

Gość POkemon.....
czikiczikitkat ma rację ten wywiad to przykład jak nie należy przeprowadzać wywiadu :/ Generalnie ten pseudo dziennikarzyna się zbłaźnił poprzez głupie, niskie intelektualnie pytania niezwiązane z tematem wyborów, niezwiązane z programem wyborczym czy gospodarką, przez co cały program był mizerny. Jakieś spytki o pistoleciku na wodę, o meczach pogadanki, czy kto sobie o czymś pomyślał lub nie i dlaczego prezes o tym nie wie.. i inne bzdety. POziom baby przekupki z osiedlowego bazarku, z całym szacunkiem dla babki przekupki :/

Gość on35on
Po tym co zobaczylem PiS ma moj glos. Na PO i tak nie chcialem glosowac ale wahalem sie miedzy innymi partiami.