Przerazona1111 0 Napisano Październik 5, 2011 Otóż sytuacja wygląda następująco: raz w drugim tygodniu przyjmowania tabletek MIDIANA zdarzyło mi się około 12 godzinne opóźnienie, co jeszcze zgodnie z ulotką nie stanowiło większego problemu. Niestety przez moją nieuwagę zdarzyło mi się jeszcze raz jej zapomnieć i przyjąć ją dopiero następnego dnia rano (wzięłam dwie naraz, planowaną i zapomnianą). Zapomniałam wziąć tabletki jeden dzień po stosunku, który nie skończył się wytryskiem. Czy istnieje ryzyko ciąży? Jak duże? Bardzo proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 5, 2011 Jeżeli pominęłaś w 2 tygodniu to ryzyko jest małe, jeśli w 3 to nie rób przerwy między opakowaniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przerazona1111 0 Napisano Październik 5, 2011 Jak bardzo małe? Musze się martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślę, że nie musisz Napisano Październik 5, 2011 sie martwić, nie było wytrysku, zawsze postępuj zgodnie z ulotką, masz ustawiony przypominacz w komórce i nosisz tabletki zawsze przy sobie ? to podstawa, jeśli nad tym nie panujesz to lepiej przyklejaj plastry anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach