Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanddaa1

wytlumaczcie mi dlaczego slawni ludzie glosuja na po

Polecane posty

Gość wanddaa1

dlaczego? jaki maja w tym interes?

Gość Teraz Usłyszycie Same Kłamstwo
bo są dobrze opłacani :classic_cool:

Gość bo tusk jest [cool]
a sławni są bogaci więc im nie robi różnicy vat 25 :P

Gość banda i juz!!!!!!!!!!!!!
bo PO bogatym dolozy,a biednym odbierze!!!

myślisz dlaczego sławni ludzie za udział w reklamie dostają po pare milionów? :classic_cool:

Gość rudy = obciach
dostają kase za to że tak mówią nikt teraz nie popiera po bo to złodzieje

Gość wanddaa1
no ale mnie to dziwi czy tusk im obiecal zlote gory? wojewodzki tak syczy na pis a po wychwala pod niebiosa.

Gość wanddaa1
bo PO bogatym dolozy,a biednym odbierze!!! tez podejrzewam ze tak jest i bedzie

Gość zeby byc slawnym trzeba
cos w zyciu osiagnac ( nie mowie o celebrytach, ktorzy sa slawni z tego,ze sciagaja gacie). Zeby cos osiągnac, trzeba miec dobrze poukładane w glowie. Kto ma poukladane w głowei, dokonuje sensownych wyborów. Masz odpowiedź

Gość POkemon.....
On też pójdzie na wybory, a Ty? Sławny nie jest ale będzie, jak przystało na inteligenta z dużego ośrodka. http://youtu.be/UdHEKtS69PM

Gość bo mają więcej rozumku
a na PIS głosują stadnie owieczki wychodzące z Kościoła w narkotycznym transie ojca Rydzka itp.

Gość zeby byc slawnym trzeba
Penderecki, Wajda, Olbrychski, Preisner ,Szymborska , Fibak , Wałesa , JAnion itd byli sławni i za rzadow Kaczki , albo i wtedy, gdy Tusk jeszcze sie w piaskownicy bawił , wiec nie rozsmieszajcie, ze akurat dzieki niemu maja sławę. Sa niezalezni , moga sobie dac rade na calym swiecie, a ze głosuja na PO to ich decyzja.

Gość wanddaa1
poukladane w glowie? 4 lata temu grabowski glosowal na pis, gdzies czytalam jakies pol roku temu ze idzie za sld, a teraz ze popiera po. on twoim zdaniem ma poukladane w glowie? prawda jest taka, ze ci bogaci dostana wiecej od po niz od jakiejkolwiek innej partii. wiesz jak pracowalam w szpitalu i powiedzialam lekarzowi, ze bede glosowala na sld tak z ciekawosci jak zareaguje. zaczal pluc jadem i wydzieral sie ze jestem glupia i ze w tym kraju tylko po sie liczy, reszta lekarzy pozniej na mnie krzywo patrzyla. po to zlodzieje biednym zabiora bogatym dadza. pis zrobilby na odwrot dlatego najbogatsi tak go wysmiewaja.

Gość PIS BĘDZIE ROZDAWAŁ ZASIŁKI
pijakom i nierobom

Gość wanddaa1
no i fakt ze kaczynski mnie wkurza z ta katastrofa smolenska i wiem ze moze ma zal do swiata ze brat zginal, ale na Boga stalo sie, wypadek. wiadomo ze po wygranej kaczynski narobilby wstydu. ale nie wiem czy nie lepsza opcja ze wstydem niz jalomuzna za ciezka prace w portfelu

Gość wanddaa1
wyobraz sobie ze te nieroby siedza calymi dniami na portalach z ogloszeniami gdzie na jeden wakat przypada 1000 kandydatow, chodza po firmach zostawiajac CV. co twoim zdaniem maja jeszcze zrobic? blagac pracodawcow o zatrudnienie? smieszny jestes cwelu

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
wytlumaczcie mi dlaczego slawni ludzie glosuja na po ???? Dlaczego ??? :) A to bardzo proste do wytłumaczenia. To że jest sławny nie znaczy......że jest mądry i wykształcony. :P Przykłady ????? :) Proszę bardzo. :) Lech Wałęsa pseudonim Bolek. Sławny jest . Mądry ...???:D:D:D:D:D:D:D Nie !!! Facet jest po podstawówce z o inteligencji muszli klozetowej. :P Następny gość. Władek Bartoszewski pseudo profesor. Wykształcenie niepełne średnie, inteligencja trampka. :P Takich przykładów jest niestety więcej. O choćby Doda nasza polska tirówka. Sławna jest a czy jest mądra ??? :D:D:D:D:D

Gość wanddaa1
weszlam na strone po, gdzie wypowiadaly sie osoby popierajace te partie. postanowilam obejrzec film w ktorym wypowiada sie olga frycz reklamujaca platforme. mowiaca ze glosuje na po bo to partia ludzi dobrze wyksztalconych i znajacych jezyki. slyszeliscie tuska probujacego skleic pare zdan po angielsku z czego smial sie nawet sikorski? tusk z tytulem magistra, ktory w tych czasach zdobedzie bez problemu KAZDY. wypowiadajaca sie pani olga frycz ktorej nie chcieli przyjac do szkoly aktorskiej tak naprawde nie podala argumentow ktore bylyby w stanie przekonac kogolwiek do zaglosowania na te partie. wyksztalceni i znajacy jezyki ludzie sa w kazdej partii, a wlasnie co do po mialabym watpliwosci..

olga frycz reklamujaca platforme. mowiaca ze glosuje na po bo to partia ludzi dobrze wyksztalconych i znajacych jezyki. slyszeliscie tuska probujacego skleic pare zdan po angielsku z czego smial sie nawet sikorski? tusk z tytulem magistra, ktory w tych czasach zdobedzie bez problemu KAZDY. :classic_cool:

Gość Oh za to jarosław
w kazdym języku obcym potrafi mówic, buhahha

Gość narajanax
głosują na PO bo są umoczeni w poprzednim systemie(patrz Szymborska vel Słoneczko stalina), lub sprzedawczyki, którzy wiedzą, że jak poprą PO to łatwiej będzie im się wybić.

Gość co do Wl Bartoszewskiego
poczytaj zyciorys i zobacz czy mu było lekko w PRLu zdobyc wykształcenie. Maturę zdał w 1939. Od października 1941 do początku 1944 studiował polonistykę na tajnym Wydziale Humanistycznym Uniwersytetu Warszawskiego. W grudniu 1948 został przyjęty na trzeci rok polonistyki na Wydziale Humanistycznym UW. Studia zostały przerwane aresztowaniem w grudniu 1949 i pięcioletnim pobytem w więzieniu. W listopadzie 1958 został przyjęty na studia polonistyczne na Wydziale Filologicznym UW w trybie eksternistycznym. Złożył na ręce profesora Juliana Krzyżanowskiego pracę magisterską, jednak decyzją rektora UW Stanisława Turskiego został w październiku 1962 skreślony z listy studentów.

Gość tusek tusek tusek
ja jestem bogata zarabiam około 30 tys i nie głosuje na tuska

Gość wanddaa1
Teraz Usłyszycie Same Kłamstwo wejdz na strone po i posluchaj jej wypowiedzi. widziales filmik w ktorym tusk mowi po ang? masakra. Oh za to jarosław ja pisze teraz o tusku nie o jarku. frycz wypowiadala sie na temat donalda, wiec postanowilam zweryfikowac to co powiedziala. panna gada glupoty i idzie za po bo chce byc cool tak jak karolak i polowa glupiego spoleczenstwa polskiego ktore slucha innych i nie ma wlasnego zdania.

Gość Wałesę zna i ceni cały swiat
jest najbardziej rozpoznawalnym Polakiem za granica , opinia sfrustrowanego kafeterianina swiata nie ruszy, spoko.