Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia34343434nsghWOITJU

ludzie mnie unikaja, dlaczego??

Polecane posty

Sluchajcie, mam taki problem, otoz ostatnio ludzie mnie uikaja, ie tylko zajomi, ale i rodzina, nie wiem dlaczego... Zawsze bylam dusza towarzystwa, a teraz nikt mnie nie odwiedza, nikt nie dzwoni...bardzo to smute... Zawsze mozna na mnie polegac, pozycze pieniadze jak trzeba, przygotuje dobry obiad dla gosci, zrobie dobra kawe....nie wiem, zauwazylam, ze zwyczajnie mnie unikaja... Fakt, ze ciezka praca sporo osiagnelam, ale to chyba dobrze, a awet wlasna rodzina ma mnie w dupie. Zawsze pamietam o wszystkich urodzinach, imieninach, opiekuje sie - jako wnuczka, chorym dziadkiem, mieszka ze mna...Nikt tego nie docenia... Dlaczego??

Gość intelygent
Może śmierdzi Ci z ust? :classic_cool:

dajcie spokoj, ie smierdzi mi z ust, ani z nikag indziej... ludzie, badzcie chwile powazni, ja pytam serio.... uwierzcie, ze to bardzo smute....

Gość hjkqwdqwdqwdqdwwddww
moze jestes ,, mila" ,ale stalas sie nudna?

a gdzie ja napisalam, ze jestem fajna??? moze wlasnie nie jestem i dlatego tak jest....

i jak jestes zbyt dobra ludzie nie beda tego doceniac tylko Cie wykorzystywac niestety

jesli nie jestes wyluzowana, nie masz poczucia humoru, nie chodzisz na imprezy itd to wiesz dlaczego

mozliwe, ze stalam sie monotematyczna....bo mam problem i o nim staram sie mowic, a kazdy to olewa.... chodzi o dziadka, mam 28 lat i calymi diami, po pracy, zajmuje sie dziadkiem, moj maz ma tego dosyc, twierdzi, ze jestesmy mlodzi powinismy sie bawic, a dzieci dziadka: matka i ciotka dziadkiem sie nie interesuja, choc kazda z ich dostala dom...wiec ja sie nim zajmuje.... moze w tym jest problem.....ale ja nie oddam go do domu opieki, przepraszam, taka juz jestem...

mam na imie Klara, ale co to ma za znaczenie....

chetnie bym poszla na impreze, ale dziadek....sluchajcie, nie wiem czuje sie w obowiazku nim zajac, tylko nie piszcie, ze to przez dziadka, bo nie chce dopuszczac do siebie mysli, ze ludzie sa az tak bez serca...

pikusiaaaa daruj sobie takie glupie zarty, nic sensownego nie wnoszace do mojego pytania.... poziom intelektualny swoj pokazalas wlasnie

o mezu to nie podszyw, mam meza..

no i widzicie jakie glupoty piszecie, w jakim celu???? dla zabawy???? to nie jest smieszne, podszywaja sie pode mnie i maja ubaw ze swego prymitywnego zachowania... jak czlowiek ma problem, to zaraz sa podszywy i glupie teksty, ludzie opaujcie sie albo zmiatajcie z mojego watku:)))

Gość Beliara
kurde Julka wylacz ta kamerke, bo wszyscy cie tu widzimy i rechotamy

Gość Beliara
kurde jaka ty jestes brzydka, masz kamerke wlaczona Julka ,ej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!