Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucja007

Poród w Łowiczu, mamusie z okolic łowicza

Polecane posty

Czesc Dziewczyny! Chciałbym się dowiedzieć, czy jest może ktos z okolic łowicza, kto rodził w tutejszym szpitalu? Ja mam termin na koniec pażdziernika 2011 i zastanawiam się, czy rodzić na miejscu czy udac się do sąsiednich miast. Doradzcie prosze.

Gość gość
Ja mam rodzinę w Łowiczu niedawno rodziła tam moja kuzynka i była zadowolona.

Dzieki za inf. a czy rodziła normalnie, czy miała cc? Ja zastanawiam się na znieczuleniem zewnątrzoponowym do normalnego porodu.

Gość gość
Szczerze nie pamiętam ale miała chyba cesarkę.Ja rodziłam w lutym i powiem Ci szczerze że nie brałabym tego znieczulenia na Twoim miejscu występują po nim czasem powikłania a poza tym ono Cię nie znieczuli do końca bo musisz czuć skurcze by wiedzieć kiedy przeć. A poród to nie takie straszne przeżycie jak go opisują ważne żebyś współpracowała i dała z siebie wszystko.

Słyszałam dużo opini i jak ze wszystkim-są zwolennicy i przeciwnicy. Mam umówionego anestezjologa, ale jesli będzie w miare ok, to się wsrzymam z zzo. Dla mnie ważne było to, ze mam możliwośc skorzystania, gdybym bardzo cierpiała. Boje sie porodu okropnie...

Gość gość
Opinie zawsze będą różne tego się nie uniknie ale pamiętaj ludzie też są różni i każdy ma inne wymagania i inne zachowanie stąd potem tak już jest.