Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucja007

Imię Hanna-prosze o porady

Polecane posty

Niebawem urodzi sie moja córeczka i ciągle zastanawiams ię nad imieniem dla Niej. Chciałbym uniknąc imion "modnych" typu Zuzanna, Maja-nie chce, żeby moja córka była w przedszkolu jedną z 10-ciu dziewczynek o tym samym imieniu. Nie chce równiez Jej skrzywdzić wymyslając imię, które się zle kojarzy. Dlatego potrzebuje Waszej pomocy. Doradzcie, czy imię Hanna ma zły wydzwięk? Czy często spotykacie osoby z tym imienim? Jakie są Wasze znajome Hanki? Za wszystkie wypowiedzi dziękuję.

Gość Aisahsz
hanna nie jest zle jak dla mnie pomysl tez o innych imionach np magdalena joanna malwina?

Gość jeju o rany
ja pracowałam z dziewczyną o tym imieniu. Powiem szczerze -nie obraz sie ale to paskudne imie. Jak mie sie dziewczyna przedstawi la to tak mi się jakos zle kojazyło. Przez imie jej nie dazylam sympatia bo taka jakas dziwna byla i jeszcze to imie. Hanna-zdecydowanie nie

Gość gość
Jeśli Tobie się podoba Hanna to czemu nie. Odnośnie imion modnych to co z tego że ktoś ma np Maje jeśli Tobie się podoba takie imię przykładowo to tak też nazwij dziecko. Imiona lubią się powtarzać tego nie unikniemu ale nie trzeba z tego rezygnować bo ktoś tak ma...

Gość gość
Ja proponuje: WiktoriaMarikaMajaOliwiaTatiana

Gość hanna to piekne imię
i kazda Hania

Hanna to piękne imię. Moja mama takie ma. Dla małej dziewczynki może być Hania, Hanusia, Haneczka. Dla starszej kobiety Hanna.