Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedzie zadowolona?

Moja mama za parę dni kończy 50 lat

Polecane posty

Gość Bedzie zadowolona?

Zrobiliśmy zrzute z rodzeństwem i kupiliśmy Mamie.Komplet biżuteri:złoty łańcuszek,zawieszka i kolczyki.Do tego kupiliśmy jeszcze złoty pierścionek z trzema brylantami i grawerem w wewnątrz pierścionka.Myślicie,że będzie zadowolona?A wy drogie Panie byście były?

Gość Moja by nie byla. To znaczy na
pewno by docenila, ale za te kase wolalaby wakacje za granica

Gość ja nie ale to sprawa
indywidualna, jak wasza mama lubi złote świecidełka to ok. pewnie będzie zachwycona

Gość dzis jestem smutnaaaaaa
Ja kupiłam jej 50 RÓZ,do dzis to pamieta ,a ma juz 60:)

Gość hool_girl
A ja nadmuchałam 50 balonów i wnosiłam je ratami do pokoju mamy :P też pamięta, to było oprócz prezentu (złote kolczyki)

Gość jedna matka 50
Tez wolałabym jakis wyjazd,niekoniecznie poza Polska,ale chętnie np.SPA na kilka dni gdzieś w Polsce:D

Gość tylko pozazdrościc takich
dzieci:) ja skończyłam 50 nic specjalnego nie dostałam od dzieci tylko skromny bukieć. Mieliśmy 30 rocznice ślubu - nasze dzieciaczki tez nie pomyślały o specjalnycm prezencie. Jeśli Twoja mam lubi złota biżuterię napewno będzie zadowolona. Ja wolałabym wyjazd nad morze na weekend we dwoje:)

Gość Bedzie zadowolona?
fakt.Moja mama jeszcze nigdy nie była za granicą.Może i by chciała coś zwiedzić.Ale wątpię żeby wysiadła do samolotu.Pozatym lubi gdzieś pojechać np. Nad bałtyk..Ale to też nie zadlugo.Najlepiej weekend nad morzem i do domu.W domu najlepiej się czuje.Nie lubi ciepłych klimatów.Najlepiej czuje się jesienią i zimą.Więc gdzie bym miała ja wysłać?Oczywiście sama by nie pojechała..Myślałam też o 50 rozach,ale jak pomyślałam,że jak mam wydać 200-250zł na kwiaty to wolę coś innego za to kupić.Może kupię taki koszyk kwiatów(taki co daje się na podziękowanie dla rodziców na weselach),ale najpierw muszę się zorientowac w cenie.No i fakt Mama lubi biżuterię,ma jej pełno..ale wiecznie jej mało i ciągle coś kupuje

Gość Bedzie zadowolona?
Tylko pozazdrościć takich dzieci.. Może dzieci nie poczuwały się aby złożyć się na coś lepszego.Mój facet składał się z rodzeństwem na prezent na 50 urodziny swojej mamy.Dawali symboliczną sumę..Mówiłam,że powinni coś lepszego kupić a nie jakąś torebkę czy krem..ale z drugiej strony jakie oni mają relacje między sobą to ich sprawa.Tak uzgodnili i tak zrobiły.Mi nic do tego.Ale mi byłoby głupio gdybym miała wydać na prezent dla mamy z okazji 50 urodzin tylko 50zł.Co rodzina to inaczej..

Gość Bedzie zadowolona?
Też myślałam o spa..ale moja mama nawet nie chce dać sobie pofarbowac włosów.Malować się też nie lubi..Chyba by nie była zadowolona..