Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koktajluje[serce]

Eliksiry Bardadyna-start

Polecane posty

Gość koktajluje[serce]

Hej , od wczoraj zaczelam pic koktjl Bardadyna . Co moge powiedziec o pierwszym dniu ? Nie wiem czy mi sie w ogole nie chcialo jesc , raczej mialam chec przekaszenia czegos , ale jak szukalam czegos do zjedzenia to w sumie na nic nie mialam ochoty. Pewnie chodzilo bardziej o sam nawyk siegniecia po cos niz glod. Jak z papierosem ;-) i w sumie juz nic nie zjadlam . Wczoraj byl pierwszy dzien , dzis rano czulam sie naprawde dobrze , pelna energii i juz czekam na 18 kiedy znow wypije koktajl :-) Koktajl sam w sobie slodki , gesty , sycacy. Jezeli mam schudnac , byc szczupla, a ma ntym skorzystac tez moja cera i wlosy to jestem za :-D Na poczatek pije koktajl oczyszczajacy z ziarnami , potem moze wlacze inne i zaczne stosowac zasady strukturalnej . Nie wiem czy kogos to zainteresuje , pisze bardziej dla siebie zeby wytrwac i byc zmobilizowana .

Pijesz same koktajle?:) Ja byłam raz na diecie weekendowej dr bardadyna ale juz jej nie powtorzylam. Teraz jestem na diecie 1000-1200 kcal ale wieczorek staram sie nie jeśc kolacji tylko pic koktajl dr bardadyna. Zakupilam nawet ksiazke Odchudzajaca ksiazka kucharska wg bardadyna jest tam sporo tych przepisów;)

Gość koktajluje[serce]
dolores85 , a schudlas na weekendowej ? I jak dlugo pijesz koktajl Bardadyna ? Ja zaczelam pic wczoraj i na poczatek bede pila na kolacje ten z bananem , jablkiem , ziarnami ... Zobacze jakie beda efekty .

To było dość dawno temu ale z tego co pamiętam to z 2 kg poszły ale poźniej w tyg kg sie odrobił. Koktajle pije od soboty(tylko na kolacje)dzis chyba jednak skusze sie na sałatkę;) Ja troszkę je modyfikuje bo nie znoszę zarodków, siemia itd. Wole kokatjle raczej takie płynne niż gęste dlatego raczej tego nie dodaję lub sporadycznie.

Gość koktajluje[serce]
no fakt , koktajl wyszedl mi bardzo gesty