Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skręcone kolano

zbeształa mnie dzisiaj w tramwaju ciężarna

Polecane posty

Gość skręcone kolano
no ale pewnie zaraz się dowiem, że niemożliwe abym miała gips na nodze i spodnie :D dobra, kończę dyskusję z tępymi lochami

Gość o żesz:O
no to tępy matole, skoro ona nie widziala ani gipsu ani kul to czemu sie dziwisz ze miala pretensje ze jej nie ustapilas? co za tępa pizda z ciebie!

Gość guzik z pęteleczką
aha, czyli ona nic nie widziala-ani gipsu, ani twoich kul, tak? i co? nie moglas grzecznie odpowiezec,przepraszam nie ustapie bo mam noge w gipsie? kuurwa, to raczej ty zdrowo jebnieta jestes:O

Gość do o żesz,
nie przesadzaj, nie można grzecznie? Ja sama jestem w ciąży i proszę o ustąpienie miejsca gdy jadę dalej. Tak samo w kolejkach ale widać Wy nie znacie słów "proszę, przepraszam, dziękuję", smutne

Gość czytajcie ze zzrozumieniem
z pierwszego postu autorki: "zj**ała mnie, że jestem niekulturalna, to jej mówię grzecznie, że mam nogę złamaną a poza tym siedzi wielu mężczyzn" kto na kogo wyskoczył??

Gość o żesz:O
pewnie, ze mozna grzeczniej, tylko po co do tej tępej gowniary?przeczytaj jak ona zaczela? ps. w ciazy nie jestem i nie zamierzem w najblizszym czasie ale wkurwiaja mnie takie odmożdzone studenciny jak autorka:O

Gość haahahahahahahahaha
odmóżdżona studencina, dobre:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o dzisiaj tak bede nazywac te pokraki w autobusach:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lejce mnie sie pojebały
trzeba bylo zasadzić jej kopa w bandzior.Ja bym tak zrobila!:D

Gość do o żesz,
no to właśnie Ty przeczytaj kto na kogo wyskoczył z gębą. Ja jestem w ciąży, zawsze podziękuję gdy ktoś mi ustąpi sam z siebie a jak nikt się nie poczuwa to grzecznie proszę a nie wydzieram się.

do ozesz! Chyba bardziej prawo siedzenia ma czlowiek -ze tak brzydko nazwe'kaleka" do siedzenia niz jakas tlusta zruchana baba. Dobrze ,że nie trafila na mnie bo by szybciutko urodzila i to jeszcze wbiegu jak by leciala przez okno:d

Gość też synowa###
słownictwo spod budki z piwem

Gość do o żesz,
ja nie twierdzę, że nie :) Po prostu uważam, że kultura ma działać w 2 strony. Ktoś mi ustąpi - dziękuję mu. Gdy się źle poczuję i chcę usiąść - proszę o ustąpienie miejsca a nie się wydzieram na cały tramwaj czy autobus, że młodzież taka niewychowana. Jeszcze nie spotkałam się z sytuacją, gdy kogoś poprosiłam grzecznie, żeby mi odmówił. Ale ja wiem, dla innych ciężarnych to PROSZENIE się i to też jest smutne

Gość kwiatuszekkkkkkkk
jak sobie robicie bachory to wasza sprawa!!zrozumcie ,że nikt nie ma obowiązku ustępowac Wam miejsca - wasza ciąża wasz wybór !!!! ja ma w dooopie wasze brzuchy i to ze wybrałyscie akurat posiadanie dzieci!!!!!!puknijcie się w te wasze puste łby!

a poza tym do jebniętych cięzarowek. Po pierwsze CIĄŻA TO NIE CHOROBA! A wyto wykorzystujecie gdzie wlezie. W kolejki tluste świnie pchają się jak by przynajmniej musiały tu i teraz pozałatwiać wszystko bo zachowują sie jak by zaraz umrzeć miały. Ja zawsze się rozycham w tramwaju jak wsiada takie ciele i sie żądzi. kiedyć "pańcia"zapylona z tekstem że ona ma pierwszeństwo -a ja jej na to . A z jakiej parafi? A ona że jest w ciazy(nie bylo wogole widać) A ja jej na to! Jak by pani nie zauwarzyła -JA TEZ. BAbsko sie szybciutko zamkneło:D:D:D Trzeba tępić te wieśniary.

Gość znudzony mąż :)
Wasze matki też były z wami w ciąży, więc nie nazywajcie kobiet w ciązy "tłustymi lochami" itd. bo same sobie świadectwo wystawiacie

Gość foka100100
te prymitywne teksty wyzej to na bank ta wariatka autorka:O ps.zruchana baba...powiedz tak do twojej matki, zobaczymy jak w morde zarobisz:O

Gość ja w to wierze, ze mimo ze mog
la zauwazyc zadala tego, aby jej ustapic ( czego nie powinna ) Jechalam kiedys tramwajem z kolezanka, ktora miala jakies problemy z kolanem (na snowboardzie sie wywrocila i cos jej tam peklo ) i miala zalozony taki stabilizator z metalowymi zatrzaskami utrzymującymi nogę w prawidłowej pozycji. Ona usiadła, ja stałam 'nad nia' i rozmawialysmy. I tez podeszla kobieta w ciazy ktora mimo iz widziala ze kolezanka ma ten stabilizator itp (chora noga byla od strony zewnetrznej ) wydarla sie ze kolezanka ma jej miejsca ustapic !!!!!!!!!!! szok ! ale wtedy zareagowali ludzie, zeby zwrocila uwage ze ta pani ( moja kol. ) ma chora noge .

Gość foka100100
autorko, czemu nie masz odwagi pisac pod swoim nickiem????

no a jak inaczej???? Przeciez baba w ciazy to -zruchana baba!!! Więc nie wiem o co Ci chodzi! Moja matka tez byla zruchana i dlatego byla w ciaży-więc o co ku rwa Ci chodzi??????? A co do tłustych loch-a jak inaczej nazwać taka betoniare? cycory po kolana brzuch wluczy za sobą az sie zygać chce jak sie widzi cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!! I idzie dumna -mysli że jest zajevbista bo jest w ciazy!!

Gość znudzony mąż :)
a teraz skręca aferę jakie to kobiety w ciąży są agresywne, bitne i wulgarne może tworzą zorganizowane bandy i krążą po mieście zaczepiając spokojnych/kalekich ludzi? czy ty masz jakiś problem?

Gość foka100100
twoja matka nie dosc ze byla"zruchana" jak prymitywie piszesz to jeszcze jej takie nieudane gowno wyszlo jak ty:O zal mi twojej matki,serio:O

lejcemi sie pojebały- w domu wszyscy zdrowi? lekcje ci dzis odwolali w szkole specjalnej? czy co?moze lekow nie wzielas?

Gość gdy ma sie problem z kolanem
to usztywniaja gipsem wlasnie od kostki po krocze - musi byc tak usztywnione. A z takim gipsem da sie funkcjonowac, powoli bo powoli ale mozna i tramwajem czy autobusem jezdzic. Kazdego kogo pakuja w taki gips ucza chodzenia o kulach (takze samodzielnego wchodzenia czy schodzenia ze schodow). Autorko tej ciezarnej najwyrazniej ciaza padla na mozg (o ile go ma) i sie nie masz co przejmowac. Trza bylo zdzielic kula moze by pomoglo :D Ja od 9 miesiecy walcze ze zlamana noga i na szczescie mieszkam za granica - tu nie ma takiej zawisci i kazdy widzac osobe o kulach staje sie jeszcze bnardziej zyczliwy i pomocny. Jedynie Polacy potrafia stratowac, bo im sie wszedzie spieszy i oni sa zawsze najwazniejsi.

Gość największą zawiścią
zieje autorka topiku