Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to sie dzieje

Mój facet zarabia 1700 euro i nie daje rady finansowo!!

Polecane posty

Nie kloccie choc tutaj. Po co ????Jaki sens ??

szczery, i na co ci te inwektywy? mi na nic, tylko wkurza mnie zaklamanie, elene twardo krytykowala, jak to okreslila "swoich wlodarzy" no prosze cie, moherka mieszka w niemczech, ma cieply kaloryfer :-) i niech siedzi cicho w zakresie "rad dla polski"

Dziwne jest to wszystko :O.

Gość mi mala na lunchu
moze wyjechala w czasach rzadow PO. a moze interesuje sie swoim krajem, oglada polska TV, czyta gazety, rozmawia z rodzina i widzi, co wyprawiaja. moze chce wkrotce wrocic - jak ja, i zamierza glosowac na partie opozycyjne, zeby cos sie zaczelo zmieniac przed jej powrotem na plus. widzisz, ja jestem przeciwna polityce PO, i najbardziej odpowiada mi pisowska, chociaz tez nie uwazam jej za prawde objawiona i idealny program. najchetniej utworzylabym wlasna partie, partie... Ludzi Inteligentnych;o) ale generalnie nie przezywam tego az tak, ani nie rozpaczam z powodow podniesienia ceny cukru, bo zwyczajnie licze na siebie i wiem, ze kazdy jest kowalem wlasnego losu. poradze sobie tak czy siak - bez wzgledu na opcje polityczna, i pretensji do swiata za swoje niepowodzenia miec nie bede, a za sukcesy zawdzieczac bede tylko sobie, no i rodzinie moze. co najwyzej moge sie troche powkurzac na polska polityke, lansowanie celebrytow od 7 bolesci, ladowanie kasy nie w to, w co nalezy i koszmarny, ogolnie pojety polski szol biz.

Gość Eleeene
NRW -tu mieszka moj maz .Dortmund befindet sich in der Nhe uns:-)

jeden pies mi jakie ma motywy, grunt, zeby nie p.lila tak, jakby zyla w polsce przymierajac glodem - bo taki byl wlasnie wydzwiek jej tekstow na innym topie ja swojego zdania nie zmieniam - mieszkasz na stale poza polska i masz obywatelstwo tam tego kraju - koniec prawa wyborczego w naszym kraju i tyle a dyskutowac oczywiscie to ona sobie moze ile wlezie, i tak wiekszosc z tego co pisze nie ma kompletnie najmniejszego sensu

Gość mi mala na lunchu
nie mam innego obywatelstwa poza polskim i miec nie bede; maz tez nie zamierza, chociaz juz moze starac sie o brytyjskie. otulona - ja tam sie nie martwie. mnie kazdy pobyt w Polsce napelnia pozytywna energia wlasnie, czuje sie swietnie w rodzinnym miescie, tesknie i nie moge doczekac powrotu na stale. oferty pracy same sie pchaja, zreszta licze na transfer z pracy do polskiego przedstawicielstwa. mieszkac mam gdzie, bez kredytu. czego sie mam bac? jakiejs strasznej domniemanej polskiej mentalnosci? w koncu w niej sie wychowywalam i znam od kuchni;)

Gość patrzcie ludzie
taraz szczerus lata za Elena z jezorem wywieszonym , gdzie ona sie pojawi tam i on. Zbok i maniak ja pierd.

Gość ja bym powiedział
że za kimś innym lata...

Moi znajomi po przyjezdzie do Polski zaczeli chlac i wpadac w denny nastroj ODLICZALI DNI DO POWROTU do Anglii i Hamburga gratuluje znajomych! prawdziwi polacy, tacy przez duze pis, podobnie jak kibole maja pelne poparcie mlaskacza przy okazji wyjasnila sie geneza alkoholizmu, ludzie pija z biedy :-)

Gość patrzcie ludzie
przyznaj sie szczerus , czemu tak Cie ona rajcuje zboku jeden hahhahahahhaha Nawet pewnie w dupe by cie nie chciala kopnac zalosniku kafeteryjny, przegrancu zyciowy buhhahahhahah

Gość patrzcie ludzie
tak? a za kim? To on ma jajca?

Gość ja bym powiedział
nie wiem,ale nie sięga się po coś co należy do kogoś innego...

Gość patrzcie ludzie
ja od kilku dni sobie potczytuje uczuciowy i takie skojarzenia mialem co do tego zboka. To dziwne , bo pietnuje kochanki a sam gania z niektorymi paniami ,jak pies z ozorem wywalonym . Ja pierd.

Piszcie, jem obiad i czytam.

Wiesz co ja byłam w Irlandii i wygląda to tak, że wynajem całego domu kosztuje ok. 1500 euro ale wiadomo ze płaci się tylko za swój pokój czyli ok. 400-500 euro. Wyżywienie jakieś 400 euro na miesiąc, dojazdy do pracy - jeżeli samochodem to wiadomo paliwo wychodzi drożej niż komunikacją. Mimo to wydaje mi się że On żyje dość rozrzutnie, bo powinien odłożyć co miesiąc jakieś 500 euro. Papierosy i alkohol są bardzo drogie i na prawdę można sie spłukać przez używki.

Gość tenitamten
A nie możesz brać od niego alimentów na dziecko? Jeśli radzisz sobie z tym, co masz, to alimenty ew. odkładaj. Będzie jak znalazł. A on mniej mając mniej wyda i może wtedy nauczy się być mniej rozrzutny. Proste?

Gość patrzcie ludzie
te jego zaloty to takie jak rzenie kobyly z glodu ,przy pustym zlobie. Prawiki pokazcie temu cwelowi , jak zdobya sie kobiete. Bo zbok otrze sobie jajca przy tej gonitwie po kafe , jak je ma , w co watpie buhahahhahahahh

Gość zawsze szczery to ścierwo
:O🖐️

Gość od 6 do 24 napierdala
w komputer.Nawet chyba nie robi przerw na sranie i jedzenie ten cwel kafeteryjny. Nie do zabicia taki twardy , by ujadac cale dnie az piana z geby plynie cwelowi.

Gość mi mala na lunchu
szczery- ano domniemana, domniemana... osobiscie wyroslam wsrod normalnych, uczciwych ludzi i otaczam sie ludzmi o normalnej mentalnosci i okreslonej moralnosci, przynajmniej wg moich subiektywnych kryteriow. stad ta ironia.

Gość może debilowi płacą za pisanie
.