Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to sie dzieje

Mój facet zarabia 1700 euro i nie daje rady finansowo!!

Polecane posty

mi naprawde musze ci to tlumaczyc? wiesz co to rozklad normalny? znasz ramowke programu tv? znasz dowcipy na temat polakow? nalezy mi sie - to nie jest mentalnosc polaka? wszyscy winni tylko nie ja - to tez nie? byle sasiad mial gorzej - to rowniez nie? jakie ma znaczenie 5% ludzi na poziomie?

Gość od 6 do 24 napierdala
ale niech ktos mi wyjasni fenomem, ze tak go tu maja dosc, same najgorsze epitety pod jego adresem a ten napierdala tak na ludzi. Nie powinni go leczyc psychiatrycznie czy w kaftan go wziac ?

Gość mi mala na lunchu
jakie ma znaczenie 5% ludzi na poziomie? kolosalne dla mnie po prostu unikam, z powodzeniem, pozostalych 95% to tez sposob na zycie i ezgystencje w Polsce powiedzialabym - bardzo dobry, jesli nie jedyny:)

kolosalne dla mnie po prostu unikam, z powodzeniem, pozostalych 95% to tez sposob na zycie i ezgystencje w Polsce wlasnie widze jak unikasz :-) nie da sie uniknac, podalem ci nazwiska poslow z pis, unikasz ich? w jaki sposob? nie da sie, mozna oczywiscie miec ich w nosie, mozna sie z nich nabijac, pietnowac glupote itd, ale uniknac sie nie da

Gość mi mala na lunchu
jem gowna janusza desznika :(:O

Gość autorko twoj facet
zyje sobie tam ponad stan..nie daj sobie wmowic ze to Twoja wina!!! wez kartke i mniej wiecej policz ,za pokoj placi 350 euro plus paliwo-mowilas ze prace ma niedaleko wiec miesiecznie moze ok 150 funtow? jaranie fajek w de paczka 5 euro w irlandi nie mam pojecia,jaranie trawy nie orientuje sie ale moze z 20 euro za worek?ile on tego pali ? picie... co pije? piwo wode ,whisky? powiedzmy ze wypije z 4-6 piwek dziennie,oczywiscie zalezy tez gdzie kupuje te piwa w markecie moze ok 80 centow kosztuja w kioskach ponad euro ,dolicz do tego wyzywienie tzn jadanie na miescie hmm w restauracji za obiad plus jedno piwo do tego zaplacisz ok 12-15 euro chyba ze jada kebaby i te inne z imbisow to moze codziennie za obiad placi ok 4-5 euro plus jakies jedzenie do domu typu wedliny chleb czy slodycze

Gość autorko twoj facet
wydaje mi sie ze on wydaje dziennie ok 35-40 euro plus dolicz oplate za pokoj telefon i paliwo

Gość o maj god o maj god
ziolo i alkohol nie sa tanie!!

Gość mi mala z pracy
'wlasnie widze jak unikasz ' szczery, to ze mijam sie z toba na kafe nie oznacza, ze nie unikam;) przez 'unikam' rozumiem wszelkie blizsze relacje miedzyludzkie, ktora kaza mi z dana osoba przebywac, obcowac, rozmawiac, spotykac sie itd. wiadomo, ze pewne otoczenie jest nieuniknione w codziennym zyciu, ale mozna zminimalizowac ryzyko obcowania z pewnymi osobnikami:) mozna obciac grono znajomych, starannie je dobrac, i poza zdawkowym 'dzien dobry' nie dzielic z ludzmi, ktorych sie nie toleruje, zupelnie nic np. to, ze czasem zagladam na bloga kasi tusk, nie oznacza ze popieram jej ojca;)

Gość JA WIEM WIEM WIEM
W Irlandii jest 4 razy drożej niż w Polsce, więc to tak jakby zarabiał 1700 złotych mieszkając w dużym mieście. Po co się tam pchał po takie grosze?

Gość Niemcy nie jest zle
Witam tak samo zarabiam 1700 euro mieszkam w Niemczech Nordrhein-Westfalen oto moje wydatki sa nie duze a z jedzeniem nie ma co narzekac : mieszkanie 300 euro (socjal pradu i wody uzywam ile chce:) internet-30 euro Jedzenie+chemia=fryzjer+pralnia: 110-160 Euro (zalezy od miesiaca) wienc liczac 500 euro max miesiecznie ale przyjechalem tu zarobic by odlozyc. 1200 euro miesiecznie mozna odlozyc na lajcie nie to co w Polsce :(