Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oswiecony.,.,

PO mowie NIE!

Polecane posty

Gość donaldu tusku odejdź
6 MLN ZŁ NA PRYWATNE PRZELOTY SAMOLOTEM DO DOMU TUSKA. Na koszt podatnika. Brawo! Tusk! Brawo! To nie przywilej. Przywilej ma znajoma: 600zł renty msc

Przecież nigdzie nie piszę, że Kaczyński nas ośmieszy, bo mam to gdzieś. Dla mnie to też śmieszny argument, bo przypuszczam, że większość Europejczyków nie ma pojęcia, kto jest premierem w jakim państwie, co mówi i jak wygląda. Na świecie znani są przywódcy mocarstw, Obamę czy Putina każdy rozpoznałby na ulicy, natomiast nawet gdyby Kaczyski na głownej ulicy europejskich miast się przedstawiał, to pewnie i tak większość nie miałaby pojęcia, co to za jeden. :D

messol argumenty wyborców PO sa dla mnie plebejskie bo ma kota bo mieszka z matka bo nie ma konta bo ma kuwete bo jest niski .......i tym podobne czy tak argumentuja swoj wybór rozsadni ludzie??? albo straszenie ze staruch bedzie premierem poziom zartów conajmniej ....zenujacy

Gość betaett
messol wyobraz sobie ze w ciagu tych 4 lat tusk przechulal ponad 300 mld zl jak nie wiecej, kiedy kaczynski niecale 50 mld w ciagu 2 lat. o czyms to chyba swiadczy.. nie pisz o kryzysie, bo tak jak napisalam bajka dla oszolomow takich jak ty! glosuj dalej na po mam nadzieje ze pojdziesz z torbami!

A dla mnie argumety PiS są plebejskie. :p Nikt mi jeszcze nie odpowiedział, po co parlamentarzyści z PiS-u odwiedzają bandytę w areszcie?

A dlaczego mam nie pisać o kryzysie? Myślisz, ze jak napiszę, że nie ma jesieni tylko wiosna, to nagle będzie maj? :D Albo myślisz, ze jak napiszesz, ze nie ma kryzysu, to nagle go nie będzie? Co gorsza, ten facet, który przepowiedział kryzys, stwierdził, ze będzie trwał jeszcze 5-10 lat. Ale jego pewnie tez opłacało PO, bo przecież kryzysu nie ma i to tylko wymysł GW i TVN. :D

Gość betaett
aha i zapomnialam dodac o pieniadzach jakie po wlozylo w kampanie, czyli najwiecej ze wszystkich partii, bo prawie 30 mln zl. co to za partia ktora zamiast oszczedzac wydaje na kampanie takie pieniadze, wierzycie ze ta kasa nalezy do nich? bo ja w to bardzo watpie!

A co to dla PO koszt kampanii ? Wydali 6 mln na przeloty Pana Tuska do domu. Niedawno ogłosili przetarg na telefony dla swoich (wadium 700 tyś), przetarg na mieszkanka bo jaśnie Państwo źle się czuje w hotelu sejmowym. By żyło się lepiej pasożytom ;)

ciekawe skąd wy macie takie dane, aż ciarki przechodzą mi po plecach jak czytam takie brednie, chcemy aby Europa i Świat uważał nas za ludzi inteligentnych i wykształconych

Gość Patrząca z boku
messol ale to przeciez własnie nikt inny jak słonce peru cały czas wam ciemnocie wmawia,ze Polska to potęga gospodarcza,ze tylko nas jedynych w europie omijają wszelkie kryzysy i ze u nas bogactwo:D:D:D

Gość Patrząca z boku
I co nic nie odpowiesz?:)

Nie słyszałam, aby Tusk komukolwiek wmawiał, że nie ma kryzysu, to zwykłe wasze manipulowanie faktami. Twierdzi natomiast, że Polska ma dodatni PKB, ale to pewnie tez nieprawda, tylko GUS zafałszował. :o Natomiast nasza gospodarka nie jest autarkiczna, więc światowy kryzys ma na nia wpływ. Mam wielu znajomych, którzy pracują w firmach , gdzie większośc produkcji idzie na eksport i oni widzą, jak spadają zamówienia. Ale to pewnie wina PO, bo przecież kryzysu nie ma.

Gość betaett
ciekawe skąd wy macie takie dane, aż ciarki przechodzą mi po plecach jak czytam takie brednie, co boli prawda? wyobraz sobie dzis rano sprzatajac kuchnie i sluchajac w radiu maxxx wiadomosci uslyszalam te przerazajaca wiec o srodkach jakie po wlozylo w kampanie. kazda z partii mogla przeznaczyc na kampanie lekko ponad 30 mln zl i po wlasnie tyle przeznaczylo, powiedzieli ze platforma wydala najwiecej i oni kurwa maja dalej rzadzic?

Chciałam jeszcze zauważyć, ze PiS wydał sporo kasy na kampanię wyborczą jeszcze przed jej oficjalnym rozpoczęciem, nazywając ją kampanią informacyjną oraz reklamując książkę Kaczyńskiego, co też jest kampanią wyborczą, bo przecież tej książki i tak nikt nie kupi. :D

Gość wszyscy szczesliwi sa
Janusz Palikot był jednym z najbogatszych polityków już wtedy, gdy po raz pierwszy zasiadł w sejmowych ławach jako poseł Platformy Obywatelskiej. Gdy opuszczał Sejm po tym jak wziął rozwód z PO, jego majątek wyglądał jeszcze okazalej niż po wyborach w 2007 roku. Znacząco przybyło mu gotówki. Pod koniec 2007 roku na różnych kontach miał zgromadzoną równowartość ponad miliona złotych. Trzy lata później było to już prawie 1,4 mln zł. Choć w międzyczasie pozbył się udziałów w pałacu z parkiem wartym przed czterema laty 10 mln zł, to kupił tylko dla siebie mieszkanie warte prawie 1,7 mln zł. Wartość kolekcji obrazów i mebli urosła o milion złotych. W 2007 roku warte były 2,5 mln zł. Lider Ruchu Poparcia Palikota raczej nie oszczędzał też pieniędzy fundując sobie niewielką flotę pojazdów. Wśród nich znalazły się takie rodzynki jak Ford Mustang z 1968 roku czy czteroletni samolot Cessna 182. Tego ostatniego pozbył się kilka miesięcy temu, by mieć za co tworzyć nową partię. Jak publiczne wyznał wziął za niego 670 tys. zł. http://static1.money.pl/i/a/135/158087.png

Gość betaett
ale argument bo pis popiera kiboli. a co dostales od nich wpierdol? moze zasluzenie

Gość Ciekawe skad wy macie takie
dane, az ciarki przechodza mi.... O rany - ABS a to tak ciezko znalezc, na szczescie sa jeszcze niezalezne media gdzie czlowiek sie pewnych rzeczy dowiaduje, na pewno nie z TVN, czy GW. Nawiasem mowiac juz PO wprowadza utajnienie informacji, tak ze bedzie coraz gorzej... Ale jak to stare przyslowie mowi - oliwa zawsze sprawiedliwa i na wierzch wyplywa...

Dla mnie argument normalny nie bede głosował na ludzi którzy popierają bandytów wyrażaj sie normalnie i nie obrażaj:p

Gość maliniak 13
ABS : chcemy aby Europa i Świat uważał nas za ludzi inteligentnych i wykształconych A to chyba jakas podpucha bo za glupie zeby bylo prawdziwe. Miej swoj rozum i sumienie i dzialaj zgodnie z nimi, a nie co swiat pomysli....

Gość uwaga brudasy z pis
!!!

Gość betaett
nie bedzie mi taki niedowartosciowany samotny ktos pisal jak mam sie wypowiadac. gdyby polowa wyobrcow po podala bardziej racjonalne argumenty dlaczego na nich glosuja to moze bym ich zrozumiala, ale wy ciagle jedno i to samo: bo chcemy zeby ludzie nas lepiej w swiecie postrzegali, a kaczynski przyniecie nam wstyd, ma kota, nie ma zony, jest maly i stary, popiera kiboli. tusk jest dobroczynca szkoda ze nie okazuje tego Polakom, tylko obcym krajom takim jak grecja. a co nam do nich kiedy my sami mamy problemy finansowe?! zastanowcie sie i ruszcie glowa wyborcy po!

Gość maliniak 13
Samotny Dla mnie argument normalny nie bede głosował na ludzi którzy popierają bandytów wyrażaj sie normalnie i nie obrażaj Wiesz co otrzezwiej czlowieku, czy dla ciebie bandyta naprawde jest ten kibol. Jaki jest ogrom zla ktore popelnil. A jak nazwiesz tego goscia co " w bialych rekawiczkach" trwoni nasz wspolny majatek na miliardy zlotych, tego nie widac, nawet podoba ci sie on bo jest czarujacy. Jak ich jednak porownasz i to co czynia. Wiec zostaw na mily Bog tych " kiboli" bo to wiesz - znowu jakis temat zastepczy.